30-godišnji Hayford Okine oduševio je žiri opasnim talentom, posebno Martinu Tomčić.

Galerija Hayford Okine (Foto: Facebook) Hayford Okine (Foto: Facebook) Hayford Okine (Foto: Facebook) +10 Hayford Okine (Foto: Facebook)

Hayford Okine pobrinuo se za najopasniji nastup u sedmoj sezoni "Supertalenta", barem zasad.

Vezani članci Frano Ridjan Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo" Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio Nova TV je televizijska kuća s najviše nominacija za nagradu Zlatni studio 2020.!

30-godišnjak je u Hrvatsku stigao iz daleke Gane, a riječ je o akrobatu koji balansira te izvodi razne druge akrobacije sa staklenim čašama i noževima.

Hayford se prethodno bavio gimnastikom te je sa svojom skupinom nastupao diljem svijeta, no nakon određenog vremena shvatio je da može puno više od toga, pa je počeo vježbati spomenuto balansiranje.

Osim njegova talenta, oduševio je i razlog zbog kojeg je od svih zemalja svijeta ovaj Ganac odlučio doći baš u Hrvatsku, a odgovor leži u jednom od naših najpoznatijih i najuspješnijih nogometaša - Luki Modriću, za kojeg zna cijeli svijet.

On mu je naime uzor i zbog njega ne odustaje u životu, a staklo i noževe Hayford naziva "svojim suprugama". U Gani je pohađao tehničku školu, no prekinuo ju je zbog ambicija da postane zabavljač. S obzirom na to da se radi o vrlo opasnoj vještini, Hayford nije bio pošteđen nekolicine ožiljaka.

Ovaj simpatični i talentirani zabavljač trenutačno nastupa u Zadru u sklopu jednog hotela, a cilj mu je oboriti Guinnessov rekord u balansiranju 15 stolica.

Martina Tomčić pomogla mu je u jednom trenutku na pozornici, a nakon asistencije bila je prepuna dojmova. "Da nisam bila na pozornici, možda bih čak i posumnjala u neki trik, ali s obzirom na to da sam vidjela, ja sam krajnje impresionirana", rekla je Martina.

I mi smo! 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju