Hayden Panettiere novu sreću u ljubavi pronašla je s glumcem u usponu, kolegom Brianom Hickersonom.

Galerija


Nakon razvoda od boksača Vladimira Klička, američka glumica Hayden Panettiere pronašla je sreću s glumačkim kolegom Brianom Hickersonom.

Vezani članci Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Posrnula glumica povukla novi potez nakon što joj je dečka privela policija zbog nasilja u obitelji Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Kličko u Ukrajini skriva kćerkicu od njezine majke glumice koja je postala žrtva nasilnog novog dečka

Novopečeni ljubavni par objavio je zajedničke fotografije na društvenim mrežama i uživa u zajedničkim izlascima i druženjima.

 

A post shared by Brian Hickerson (@brianhickerson_) on

Hayden ne može sakriti sreću i zaljubljenost na svom licu, a to primjećuju i njezini bližnji.

"Hayden ne prestaje sjajiti od uzbuđenja. Izgleda zaista sretno, a ona i Brian su jako sladak par", izjavio je izvor blizak glumici za E!News.

Podsjećamo, prije samo dva tjedna pojavila se vijest o razvodu Hayden i Vladimira, a ona je odmah počela izlaziti s glumcem u usponu, što nije pokušala sakriti ni na koji način.

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia)
Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Definitivno nije pokušavala sakriti novog dečka i čini se kako se svi njezini prijatelji s njim odlično slažu", otkrio je izvor.

Hayden i Vladimir su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima, a zajedno će odgajati njihovu trogodišnju kći Kayu.