Misteriozni muškarac

Izludjeli je paparazzi: Raskinula zaruke s Kličkom, pa se bosa branila od fotografa koji su je uhvatili s drugim

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko upoznali su se 2009., zaručili su se u listopadu 2013., a zajedno imaju i kćer Kayu

Samo dan nakon što je Hayden Panettiere snimljena u društvu nepoznatog muškarca, njezina majka Lesley Vogel za Radar Online je otkrila da je glumica raskinula zaruke s Vladimirom Kličkom.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

''U njezinom životu trenutačno se događa puno promjena, ali mislim da to sve ide na pozitivno. Potrebno je neko vrijeme da sve dođe na svoje'', izjavila je Lesley.

Mnogi su se zapitali što se točno događa kada su strani tabloidi objavili fotografije na kojima se Hayden drži za ruke s nepoznatim muškarcem nakon večere u Hollywoodu. Fotografi su je uhvatili u čudnom raspoloženju. Naime, pred njima je skidala čarape, hodala bosa i djelovala potpuno rastreseno.

Hayden i ukrajinska boksačka legenda upoznali su se 2009., hodali su dvije godine, nakon čega su prekinuli pa su se opet pomirili 2013. godine. Zajedno imaju i trogodišnju kćer Kayu, a razlozi njihovog prekida još nisu poznati, kao ni tko je muškarac s kojim su je fotografi snimili. Hayden se proslavila ulogom u seriji ''Heroji'', no zadnjih je godina uzela pauzu od glume.

Video rastresene Hayden pogledajte OVDJE. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene