Uvredljiva poruka

Hanu Hadžiavdagić razbjesnio je jedan tinejdžer svojim komentarom, pa mu je nazvala majku

Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) +0 Hana Hadžiavdagić (Foto: Instagram) - 3 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković objasnila je kako ne bi tako reagirala da se nije radila o dječaku od 16 godina. Voditeljica je nabavila broj njegove majke od trenera karatea.

Televizijska voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) objavila je video na Instagramu u kojem otkriva da ju je jedan tinejdžer toliko naljutio svojim komentarom da mu je nazvala majku. Naime, 16-godišnjak je Hani poslao ružnu poruku koja ju je uznemirila.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković nezadovoljna je Hana Hadžiavdagić okomila se na Tonyja Cetinskog, evo što joj je točno zasmetalo: "Pored živućih legendi ti zoveš nekoga sa strane''

"Ne bih reagirala tako kako jesam da se nije radilo od dječaku od 16 godina. Poruka je bila veoma uvredljiva, ne želim je ponoviti jer je užasno degutantna i ticala se preminulih članova moje obitelji. Ja to ni najgorem neprijatelju ne bih mogla napisati", istaknula je influencerica.

Hana je objasnila kako je broj tinejdžerove majke nabavila od trenera Saveza karatista Bosne i Hercegovine čiji je 16-godišnjak član. "Oko devet navečer sam nazvala gospođu. Lijepo je razgovarala sa mnom. Bila je zgrožena činjenicom da njen sin od 16 godina, jedan sportaš može tako nešto napisati ničim izazvan", rekla je voditeljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadam se da sam pomogla jednoj mladoj osobi da razmišlja drugačije i da misli na posljedice, a nakon ovog videa vjerujem da će ih biti još i više♥️

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

Kaže kako prvo nije bila ni svjesna da je napravila dobru stvar, no u to se uvjerila nakon razgovora s prijateljima. "Specifičan slučaj hejterske poruke i moja reakcija! Nadam se da sam pomogla jednoj mladoj osobi da razmišlja drugačije i da misli na posljedice, a nakon ovog videa vjerujem da će ih biti još i više", napisala je Hana pokraj videa na Instagramu. Voditeljicu na toj društvenoj mreži prati više od 500 tisuća ljudi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Proslavila 51. rođendan i pokazala da izgleda bolje nego ikad: Pozirala samo u čizmama i kožnoj jakni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene