Hana Hadžiavdagić najnovijom objavom i razgolićenim izdanjem na društvenim mrežama oduševila je svoje brojne pratitelje.

Galerija


Brojna poznata lica ovih su se dana otputila u planine i na svježi zimski zrak, a među njima i influencerica Hana Hadžiavdagić, kojoj, čini se, hladnoća nimalo ne smeta.

Vezani članci Skijanje Suluda snimka skijaša oduševila gledatelje jer je odlična doza adrenalina za početak tjedna Olimpijski centar Jahorina U jeku epidemije Jahorina puna skijaša: COVID jamstvo osigurava da će vam, ako se zarazite, vratiti novac

Naime, Hana je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena samo u jednodijelni kupaći kostim, dok su oko nje nanosi snijega u resortu jednog austrijskog skijališta.

"Koga briga što sam otkinula nokat, i bez njega sam opet najljepša", napisala je Hana uz objavljenu fotografiju.

Hana se tako priključila trendu poziranja u oskudnim kombinacijama na snijegu, a koji su dodatno bile popularizirale sestre Kardashian.

"Ova žena je vrh", "Ajme, ma top topova si", "Ženo, goriš", "Ljepotica" "Uvijek si opet najljepša", "Kraljica", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Ponosni roditelji Franka i Vedran doveli sina kući: "Sad tek kreće ludilo"