Ukrala show!

Tonči Huljić u Splitu priredio pravi spektakl, no svi su gledali samo u njegovu prekrasnu kći Hanu

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Galerija

Hana Huljić je svojom pojavom, ali i čarobnim glasom ukrala svu pažnju na koncertu Tončija Huljića "Pop Misa Mediterana".

Svečana premijera sakralnog pop koncerta "Pop Misa Mediterana", autorskog djela Tončija Huljića i Hane Huljić održana je u sklopu 67. Splitskog ljeta.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga s ekipom u Beogradu bila je dobra atmosfera! Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

Glasne ovacije i oduševljenje publike potvrdile su kako je 40-ak glazbenika raspoređeno po stepenicama Galerije Meštrović priredilo istinski glazbeni spektakl, a poglede s pozornice plijenila je i Huljićeva lijepa kći Hana.

Spektakl je iz publike pratila i Vjekoslava Huljić, koja nije skrivala ponos, a na premijeru su pristigli i Petar Grašo sa sestrom Bugom, Vinko Brešan i supruga Sandra Botica Brešan, Anamarija Asanović, Ivić i Ksenija Pašalić, Domenica, Mia Dimšić, Andrea Šušnjara te mnogi drugi.

"Pop Misa Mediterana" izvedena je uz orkestar, zbor i soliste u tri dijela. Prvi je "Misa Mediterana", skup misnih pjesama iz kompozitorskog pera Tončija Huljića, kao i drugi dio "Ave Maria", dok je treći dio "Dies Irae" napisala, orkestrirala i otpjevala uz pratnju ženskog zbora upravo Hana.

"Kao otac pre ponosan, kao autor ljubomoran!" u šali je Tonči dao svoju kritiku Haninog autorskog obola koji je njegova kćer dala ovom projektu.

Suze oduševljenja u očima mnogi su jedva sakrili nakon čarobnog izvođenja Ave Marije magičnim glasom i pojavom Hane Huljić, čime je i zatvoren koncert.

"Pop Misu Mediteranu" imat će prilike poslušati i brojni drugi s obzirom na to da je izvođenje planirano i u drugim gradovima Hrvatske, ali i izvan granica.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +3 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Celebrity Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +12 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Nekad i sad Prije više od 10 godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a tek danas se svi okreću za njom - s razlogom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene