Hana Huljić je svojom pojavom, ali i čarobnim glasom ukrala svu pažnju na koncertu Tončija Huljića "Pop Misa Mediterana".

Galerija Hana Huljić na koncertu \ Hana Huljić na koncertu \ Tonči i Vjekoslava Huljić na koncertu \ +22 Lorena Bućan, Karlo Vudrić i Hana Huljić na kocertu \

Svečana premijera sakralnog pop koncerta "Pop Misa Mediterana", autorskog djela Tončija Huljića i Hane Huljić održana je u sklopu 67. Splitskog ljeta.

Vezani članci Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić o zetu Petru Graši: "Trebao bih ja paziti što zet radi, a on pazi što ja radim!'' Petar Grašo Petar Grašo prvi put pred kamerama progovorio o vezi s Hanom Huljić, evo kako je stao na kraj svim nagađanjima!

Glasne ovacije i oduševljenje publike potvrdile su kako je 40-ak glazbenika raspoređeno po stepenicama Galerije Meštrović priredilo istinski glazbeni spektakl, a poglede s pozornice plijenila je i Huljićeva lijepa kći Hana.

Spektakl je iz publike pratila i Vjekoslava Huljić, koja nije skrivala ponos, a na premijeru su pristigli i Petar Grašo sa sestrom Bugom, Vinko Brešan i supruga Sandra Botica Brešan, Anamarija Asanović, Ivić i Ksenija Pašalić, Domenica, Mia Dimšić, Andrea Šušnjara te mnogi drugi.

"Pop Misa Mediterana" izvedena je uz orkestar, zbor i soliste u tri dijela. Prvi je "Misa Mediterana", skup misnih pjesama iz kompozitorskog pera Tončija Huljića, kao i drugi dio "Ave Maria", dok je treći dio "Dies Irae" napisala, orkestrirala i otpjevala uz pratnju ženskog zbora upravo Hana.

"Kao otac pre ponosan, kao autor ljubomoran!" u šali je Tonči dao svoju kritiku Haninog autorskog obola koji je njegova kćer dala ovom projektu.

Suze oduševljenja u očima mnogi su jedva sakrili nakon čarobnog izvođenja Ave Marije magičnim glasom i pojavom Hane Huljić, čime je i zatvoren koncert.

"Pop Misu Mediteranu" imat će prilike poslušati i brojni drugi s obzirom na to da je izvođenje planirano i u drugim gradovima Hrvatske, ali i izvan granica.

Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe Calista Flockhart i Harrison Ford Calista Flockhart i Harrison Ford Calista Flockhart i Harrison Ford +16 Harrison Ford i Calista Flockhart

Prije više od 10 godina prozvali su je najljepšom djevojčicom na svijetu, a tek danas se svi okreću za njom - s razlogom! Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau +28 Thylane Blondeau (Foto: Instagram)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju