Čuju se svadbena zvona?

Hana i Petar nakon nekoliko mjeseci veze planiraju pred oltar, ona je već odabrala vjenčanicu za veliki dan?

Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo na 16. humanitarnom koncertu Želim život Petar Grašo Petar Grašo Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit +0 Petar Grašo Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo navodno planiraju vjenčanje i to već 2022. godine, nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Hana Huljić i Petar Grašo navodno bi se trebali vjenčati u 2022. godini i ona je već odabrala vjenčanicu, a tu je vijest za RTL potvrdio izvor blizak paru.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Prenose i da je Hana s Petrom bila nedavno u Chicagu gdje je on imao koncert, nakon čega su se vratili u Split kako bi proveli božićne blagdane s obiteljima i prijateljima.

Hana inače danas slavi 31. rođendan, a tim je povodom u priči na Instagramu objavila i preslatku fotografiju proslave iz djetinjstva.

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +8 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šuškalo se da je željna samo njegovog novca, a on je zbog nje sada poradio na mišićima s kakvima ga dosad još nismo vidjeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene