U zgodnom društvu!

Pogledajte s kime se to Hana druži dok Graše nema na vidiku, s lica ne skida široki osmijeh!

Hana Huljić Hana Huljić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Galerija

Hana Huljić ovih dana ne skida osmijeh s lica, a tako je bilo na i Adventu u Splitu na kojem je uživala s prijateljicama, među kojima su bile i Domenica Žuvela te Mia Dimšić.

Pjevačica Domenica Žuvela objavila je na svom profilu na Instagramu novu fotografiju, na kojoj se između ostalih nalazi i njezina najbolja prijateljica Hana Huljić, a čini se da je žensko društvo uživalo na splitskom adventu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Pogledaj i ovo Hana Huljić je li se moglo naslutiti? Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

"Savršene top ljepotice", "Lijepe cure", "Zvijezda u sredini", "Super ste curke", poručili su im obožavatelji u komentarima.

Hana se u posljednje vrijeme nalazi u centru pažnje domaće javnosti i to nakon što se saznalo da je u ljubavnoj vezi s pjevačem Petrom Grašom, s kojim je prije nekoliko dana posjetila i Advent u Zagrebu. Tamo su se družili s Haninim ocem Tončijem Huljićom, Natašom Janjić i Slavkom Sobinom.

Hana i Petar u vezi su nekoliko mjeseci, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 7 In Magazin: Jole - 6 In Magazin: Jole - 5 In Magazin: Jole - 4 +9 In Magazin: Jole - 2 inMagazin Jole nam je otkrio kako je doznao da su Hana Huljić i Petar Grašo u vezi: ''Ma ja sam to znao mjesecima prije njih!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene