Ona se ne boji

Hana Hadžiavdagić na svoj se način bori protiv virusa, a u porukama je rekla i što misli o cijeloj situaciji

Hana Hadžiavdagić (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Hadžiavdagić (Foto: Instagram) Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković pokazala je da ju koronavirus ne može spriječiti u izvršavanju njezinih obveza. Fotografirala se nakon šminkanja i frizure u kafiću.

Dok je većina građana stopirala uobičajene obveze i pokušava ne izlaziti iz kuće, televizijska voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) kaže da se ne boji koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković Prate ju stotine tisuća! Hana Hadžiavdagić Tabaković oglasila se o padu društvenih mreža: "Šteta što ih nisu vratili samo nama koji smo lijepi"

"Nema spavanja", istaknula je Hana na Insta storyju i pohvalila se kako je prije devet sati ujutro bila na šminkanju. Poznata influencerica pozirala je našminkana i s frizurom u kafiću u kojem se družila s prijateljicom i podijelila jednu mudrost. 

"Ja mislim da u doba korone treba biti samo lijep. I to je to", rekla je Hana. Istaknula je i na jednoj od slika rečenicu "ljepotom protiv korone". Ubrzo je na Instagramu podijelila poruke obožavatelja koji su komentirali kako im se sviđa njezin humor i pozitiva. "Koja si ti kraljica. Kultna izjava dana", "Svaka čast na pozitivnosti koju dijeliš. Ova izjava me je tako nasmijala", napisali su Hadžiavdagić, koja je kako se čini prema objavama, trenutno u Sarajevu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja kao grofica, iza mene je moj skromni dom, iznad mene nebo bez granica, na meni haljina od najfinijeg pamuka šivana s puno ljubavi @monamicouture , ispod mene put popločan svim usponima i padovima, na licu zadovoljstvo, u očima odlučan pogled jer ja mogu sve, u duši smiraj protkan suzama i radošću...i baš zbog svega toga ja sam ta, ja sam #OpetNaljepša 🙌🏼 #Sarajevo #Zagreb #Croatia #bosniaandherzegovina #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

Voditeljica se kasnije prošetala kao na modnoj pisti u srebrnoj haljini s visokim izrezom na lijevoj nozi i našalila kihnuvši na kraju. 

Hana je još jednu stvar istaknula u vezi koronavirusa u čemu ju je dio fanova podržao. "Svi mi koji smo preživjeli četiri godine rata u opkoljenom Sarajevu u izolaciji bez hrane, struje, vode, koji smo bili ranjeni, borili se za živote i izgubili najmilije, koroni možemo samo mahnuti i reći: 'Jaranice, stvarno misliš da te se bojimo? Pa izdržao je Mujo i gore!' ", zaključila je influencerica koju na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Krpan Celebrity Ekskluzivna ispovijest Luke Krpana: ''Bio sam s očevom zaručnicom, u njegovom krevetu, u njegovoj kući''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene