Oni su zgodni i ženama neodoljivi, a zapravo ni nisu ljudi. Oni su seksi čudovišta koja su osvojila i velike i male ekrane!


Povodom nadolazećeg Halloweena malo smo razmišljali o seksi čudovištima koji su zavladali eterom, njihovom neodoljivom privlačnošću i životinjskom snagom. Inspirirani zadnjim u nizu, okupili smo na jedno mjesto zgodna čudovišta zbog kojih počinjemo ubrzano disati... od uzbuđenja!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Kosturi, zmajevi, zombiji...Evo kako je diljem svijeta obilježen Halloween! Slika nije dostupna Paranormalno! Ušao u sobu, a stvari se počele same micati...

>> Još nikada niste vidjeli nešto takvo - Zovu ga seksi čudovištem!
 
1.    Adam (Aaron Eckhart) u 'Ja, Frankenstein'

Novi film o Frankeinsteinu smješten je u moderno vrijeme, a Adam se bori protiv dva klana superčudovišta koja pokušavaju pobijediti ljudsku rasu. Mišićav i zgodan, već ga proglašavaju najseski čudovištem do sada.2.    Edward Cullen (Robert Pattinson) u 'Twillight Saga'


Prije Frankensteina, trend seksi čudovišta je započeo Robert Pattinson. Vampir nove generacije sa sjajnom frizurom, emocijama, prekriven je šljokicama i bezuvjetno voli samo jednu ženu -  nije ni čudo da je Cullen brzo osvojio ženska srca.


3.    Jacob Black (Taylor Lautner) u 'Twilight saga'

I Pattinsonov njegov kolega našao je put do ženskih srca... Zgodan mlad vukodlak koji se strastveno bori za onu koju voli. Čovjek koji postao vuk nikada nije bio tako privlačan, pa i onima koji ne vole pse!

4.    Alcide Herveaux (Joe Manganiello) u 'True Blood'

A oštru konkurenciju mladom vukodlaku je superzgodan i mišićav Joe koji nekako uvijek nakon pretvorbe iz vuka u čovjeka završi gologuz. Nije da se žalimo ;)


5.    Angel (David Boreanaz) u 'Buffy – Ubojica vampira'

A sjećate li se Angela? On je jedan od prvih vampira koji nas je osvojio u TV seriji 'Buffy ubojica vampira.' Drugačiji od svih vampira do tada, i krvoločno biće otkrilo je svoju nježniju stranu

Ovo je naša lista seksi čudovišta - koga biste vi dodali među odabrane?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook