Pogledajte trailer

Još nikada niste vidjeli nešto takvo - Zovu ga seksi čudovištem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ja, Frankenstein' novi je nastavak o slavnom čudovištu koji je dobio pravi facelift. Izašao je i prvi frailer tog filmskog spektakla!

Novi film o Frankeinsteinu smješten je u moderno vrijeme, a Adam se bori protiv dva klana superčudovišta koja pokušavaju pobijediti ljudsku rasu.

Pogledaj i ovo showbuzz zahtjevna akrobacija Na snimanju slomio ruku, no njemu je to ipak najzabavnija i najteža uloga dosad

Osim Aarona Eckharta u glavnoj ulozi - Mišićav i zgodan, već ga proglašavaju najseski čudovištem - u filmu glumi i Yvonne Strahovski kao njegova simpatija te glumac Bill Nighy kao princ tame.

>> Novi Frankenstein – seksi čudovište!

Režiser Stuart Beattie zamislio je novog Frankesteina kao da je upravo izašao s naslovnice magazina. 'Svaki dan smo iscrtavali ožiljke i šavove. Ovoga puta nema vijaka u vratu, no zato ima pločice na trbuhu', kaže glavni glumac Eckhart. Talentirani 45-godišnjak glumio je i u nastavku o Batmanu za 'Gotham City' i 'The Dark Night'.

'Ja Frankenstein' dolazi u kina u siječnju 2014. a vi već sada možete pogledati trailer filma! Bit će uzbudljivo! Tko zna što bi rekla autorica originalnog Frankensteina Mary Shelly na ovo seksi čudoviše...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene