Halle Berry i Keanu Reeves zajedno su se pojavili na premijeri filma "John Wick" u Los Angelesu.

Galerija


Dva su dana preostala do dolaska dugoiščekivanog filmskog hita "John Wick 3: Parabellum" u svjetska kina, a u međuvremenu glavni glumci Keanu Reeves i Halle Berry rade na njegovoj promociji u gradovima diljem Amerike.

Vezani članci Doma je najbolje (Foto: Kerempuh) Nesvakidašnja komedija o surovosti života u kojoj će se mnogi prepoznati dolazi u Kerempuh Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Kako su samo narasli: Jolie na premijeru filma stigla s petero djece, jedino se najstariji sin nije pojavio

54-godišnji Keanu i 52-godišnja Halle tako su se pojavili na premijeri u Los Angelesu, gdje su se pojavili u crnim usklađenim izdanjima, a ona je tom prilikom pokazala i drastičnu promjenu frizure.

Osim zanimljivom frizurom, Halle je plijenila pažnju i kožnim odjelom s kratkim hlačama i otkopčanim sakoom u kojem su se u prvom planu isticale njezine gole grudi.

Fotografiju nove frizure objavila je i na svom profilu na Instagramu. 

Halle je ikona stila posljednjih 20 godina, a danas, u 53. godini života ima titulu jedne od najpoželjnijih žena svijeta. Toj tituli pridonose i brojne razgolićene fotografije koje je u posljednje vrijeme odlučila podijeliti sa svijetom na duštvenim mrežama. 

Prije premijere u Los Angelesu Halle je u Keanuovu društvu zablistala na premijeri u New Yorku, gdje je plijenila pažnju dubokim dekolteom

Skandal ''Marije Magdalene'' prije točno 20 godina u Izraelu i Danijelino skidanje na pozornici!