Bez grudnjaka

Ispod raskopčane traper jakne ne nosi baš ništa: 52-godišnja glumica pohvalila se isklesanim trbuhom

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Oskarovka Halle Berry poznata je kao velika ljubiteljica vježbanja i zdravog načina života što se itekako vidi na njezinom izgledu.

52-godišnja glumica Halle Berry ne prestaje objavljivati golišave fotografije.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Prijateljica, dadilja, stilistica Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela

Holivudska glumica i Oskarovka poznata je kao velika ljubiteljica vježbanja i zdravog načina života, a svoju fitness rutinu petkom dijeli s milijunskim obožavateljima na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

A kad se ne brine oko dvoje djece te nije na poslu, glumica voli golicati maštu na društvenim mrežama na kojima u posljednje vrijeme objavljuje golišave i provokativne fotografije kojima se hvali fitness rezultatima.

Iako to prije nije radila, od razvoda od francuskog glumca Oliviera Martineza s kojim ima sina, Halle je hrabrija po pitanju takvih fotografija, a na posljednjoj u nizu pozirala je u traper jakni i bez grudnjaka, čime su njezini obožavatelji dobili jasni uvid u njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"U potrazi za večernjim grickalicama", napisala je glumica pored fotografije koja je izazvala opće oduševljenje njezinih fanova.

Čini se kako glumica ne misli prestati s ovom praksom... 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) +7 Jason Momoa (Foto: Screenshot Youtube) Celebrity Obožavatelji bijesni nakon drastične promjene imižda omiljenog glumca: "Nisam siguran da je ovo dobro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene