proslavila valentinovo

Skinula se u toples pa zaplesala uz novog dečka, no postavlja se pitanje tko je snimao ovaj seksi video?

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Halle Berry na Instagramu je objavila video u kojem pleše u toplesu sa svojim dečkom Vanom Huntom, a odmah su počeli dolaziti komentari o tome tko je taj video uopće snimio.

Holivudska glumica Halle Berry (54) često pozira u golišavim izdanjima, a ovoga je vikenda sve podigla na viši nivo snimkom s balkona na kojoj pleše uz svog novog dečka, Vana Hunta.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

"S tobom je sve jednostavnije", napisala je Halle u opisu videa na kojem u soplesu pleše s dečkom. Internetom su se odmah počeli nizati komentari u kojima obožavatelji pitaju tko je snimao ovaj video, no glumica se nije oglasila na tu temu. Neki čak kažu kako je moguće da je glumičina kći Nahla (12) snimala majku i njezina dečka, ili pak njezin sin Maceo (7).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Podsjetimo, Halle je vezu s Van Huntom potvrdila ovog ljeta kada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta na kojoj su se vidjele samo noge i ispočetka nitko nije znao o kome je riječ. Ubrzo zatim je na društvenoj mreži otkrila i tko je misteriozni muškarac koji joj je osvojio srce, a par je od tada objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

Prije Hunta, glumica je 2017. godine bila u kratkoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom, no veza je potrajala samo šest mjeseci.

Halle Berry nedavno je ispričala kako i tijekom karantene pokušava vježbati svakoga dana te svoju formu nikako ne želi staviti u drugi plan. "Pronašla sam načina kako da svakodnevno vježbam, radim i posvetim se djeci", rekla je za časopis People.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina +0 Albina Celebrity Komentari na pjesmu s kojom idemo na Eurosong stižu sa svih krajeva svijeta: "Ne sjećam se kada je Hrvatska nešto ovakvo napravila"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene