Seksepilinija nego ikad

Ova žena ima 54 godine: Najnovije fotografije i video koji je objavila dobro su uzburkali Instagram!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Halle Berry promovirala je svoj brend koji motivira ljude da se pokrenu i izazvala divljenje svojih obožavatelja.

Halle Berry u 54. godini dokazala je da je seksepilnija nego ikada u ponedjeljak kada je podijelila snimku za svoj wellness brend. 

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Glumica je snimila inspirativni video u kojem je na plaži nosila neobični crni bikini u kojem je pokazala svoju istreniranu figuru. Nakon toga se pojavila u prizorima u kojima izvodi poze iz joge i udara vreću za boks. 

Usto je ponovno bila na plaži, no ovog puta nosila je jednodijelni badić. "Istinska mi je čast podijeliti brend 'Respin' s vama. Nastavimo svi rasti skupa", istaknula je Halle pokraj videa. Riječ je o platformi namijenjenoj za razgovor, povezivanje i otkrivanje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Berryina objava oduševila je pratitelje na Instagramu. "Konstantna si inspiracija", "Ovo me jako motiviralo. Inače se borim s težinom", "Ti si predivna žena", "Hvala što dijeliš s nama svoje iskustvo fitnesa", "Izgledaš fantastično dok sve to radiš", komentirali su. 

Inače, Halle trenutačno snima novi znanstvenofantastični triler "Moonfall". U središtu priče je tim astronauta koji je poslan na mjesec, a s Berry glume i Donald Sutherland i Patrick Wilson. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene