ups!

Skoro je sve poispadalo! Zbog nestašne haljine Rita rukama skrivala strateška mjesta

Rita Ora (FOTO: Getty) Rita Ora (FOTO: Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (FOTO: Getty) Rita Ora (FOTO: Getty) +0 Rita Ora (FOTO: Getty) Galerija

Rita Ora na dodjelu Grammyja stigla je u elegantnoj crnoj haljini. No odjevna kombinacija zadala joj je popriličnu glavobolju.

Glazbena elita skupila se sinoć u New Yorku na jubilarnoj 60. dodjeli Grammyja. Slavljenik večeri bio je Bruno Mars s čak šest osvojenih nagrada. Neki su pažnju privlačili nagradama, a drugi pak izazovnim odjevnim kombinacijama.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Novak Đoković - 1 snimile ih kamere Đoković nije mogao sakriti koliko uživa u prisustvu slavne ljepotice, no njihovo druženje razbjesnilo je dio javnosti!

U ovoj potonjoj kategoriji našla se i Rita Ora. Zgodna pjevačica stigla je na crveni tepih u elegantnoj crnoj haljini od baršuna. Iako je u njoj izgledala senzacionalno, haljina je pjevačici zadala prave muke. Visoki prorez pokazao se kao nespretan izbor jer je Ritu mogao koštati prave blamaže. Dok je koračala crvenim tepihom, rukama je prekrivala strateška mjesta i na svu sreću izbjegla sramotu koju je mogla doživjeti pred cijelim svijetom.

Rita Ora (FOTO: Getty) Rita Ora (FOTO: Getty)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene