Wow!

"RiRi je 'ubila' Grammyje": Pogledajte seksi izdanje ljepotice koja je oborila s nogu

Rihanna (Foto: Getty) - 5 Rihanna (Foto: Getty) - 5 Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Getty) - 5 Rihanna (Foto: Getty) - 6 Rihanna (Foto: Getty) - 4 Rihanna (Foto: Getty) - 3 Rihanna (Foto: Getty) - 2 +0 Rihanna (Foto: Getty) - 1 Galerija

Rihanna i DJ Khaled oduševili su izvedbom svog hita "Wild Thoughts" na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja.

Seksi nastup na sinoćnjoj dodjeli Grammyja definitivno se može pripisati Rihanni. Ona je sa DJ Khaledom izvela singl "Wild Thoughts". Njihov hit izveli su uživo, a sve je izgledalo prilično impresivno zahvaljujući plesačima kojih je bilo 50, te Rihanni koja je izgledala savršeno u ružičastoj haljini koju je uparila s cvijećem iste boje u kosi.

Pogledaj i ovo Rihanna - 16 Kako se vama sviđa? Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

Publiku su doveli do ludila, a užarile su se i društvene mreže nakon nastupa. Obožavatelji tvrde da je ovo jedan od najboljih trenutaka u Rihanninoj dosadašnjoj karijeri. "RiRi je ubila Grammyje" i "Najbolji trenutak na Grammyjima" bili su samo od nekih komentara na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene