Kesha je izvela svoj hit-singl "Praying". Na dodjeli Grammyja pratile su je kao back vokali legendarne pjevačice.

Galerija


Najemotivniji trenutak na Grammyjima 2018. godine bila je izvedba singla "Praying" glazbenice Keshe. Singl je posvetila pokretu #MeToo, a u svjetlu svih događanja u Hollywoodu. Njezini prateći vokali uključivali su Cyndi Lauper, Andru Day, Camillu Cabello... Sama se Kesha na kraju emotivne izvedbe rasplakala. Prilično dirnut izvedbom bio je i voditelj showa James Corden. Kesha je inače jako glasno prozivala svog nekadašnjeg glazbenog producenta, koji ju je seksualno zlostavljao i maltretirao.

Vezani članci Lizzo Svjetska senzacija koja i s viškom kilograma obožava golišava izdanja odjenula kreaciju našeg Juraja Zigmana Kesha (Foto: profimedia) Nakon teških životnih udaraca krenula je dalje: Pjevačica pokazala novu boju kose koja ju je potpuno promijenila

Singl "Praying" objavljen je u lipnju prošle godine, a nalazi se na novom Keshinu albumu, koji je objavila nakon petogodišnje stanke. Puno emotivinije nego dosad, pjevačica je otkrila svoje borbe i emocije. Za ovaj singl bila je nominirana u kategoriji najbolje pop-izvedbe, no ipak je nagradu dobio Ed Sheeran za "Shape of You".