Goran Višnjić imao je namjeru razveseliti fanove, a u tome je i uspio fotografijom iz prošlosti s kolegama.

Galerija


Glumac Goran Višnjić (47) odlučio je razveseliti fanove u ove tmurne dane dok traje pandemija koronavirusa, pa je objavio sliku iz prošlosti iz šibenskog Žaborića. 

Vezani članci Koronavirus u Brazilu Brazil prešao brojku od četvrt milijuna umrlih od koronavirusa Cijepljenje u Zagrebu na Mihaljevcu - 4 A što je s njima? I oni čekaju na cijepljenje: "To je veliki problem na koji upozoravamo još od studenog"

"Evo, da vas malo razveselim u ove tmurne dane. Iz posebne arhive koja se ne otvara svaki dan. Bit će bolje, glavu gore! Nije reklama za pivo, ali ako žele poslati malo, uzet ćemo", napisao je Goran koji je podijelio sliku iz mladosti sa kolegama Sašom Bunetom i Vedranom Mlikotom

Njegova je objava oduševila fanove, ali i glumca sa slike. "Ma daj, Šime. Ja sam ovaj u sredini", upitao je duhoviti Buneta. Fanovi su komentirali kako ih Višnjić uvijek razveseli, ali i da su se Saši nekad nazirale pločice na trbuhu. 

"Smatraj me jako razveseljenom", "Divne uspomene", "Koje lijepo prijateljstvo", "Gorane, ti si takav car", komentirali su. 

Višnjić je objavio i duhoviti video na Insta storyju te napisao: "Kad školovanje kod kuće krene po zlu." Naime, na snimci se njegov sin Tin penje po stablu. 

Inače, glumac je od 1999. u braku s Evom Višnjić te imaju sinove Tina i Viga i kćer Vivien, a žive u Americi. 

Zbog njega je počela piti, otkrio joj je teške droge: Njihova turbulentna veza punila je medijske stupce