Poznati hrvatski gloumac Goran Višnjić dobio je ulogu u kultnoj britanskoj seriji "Doktor Who".

Galerija


Goran Višnjić, poznati hrvatski, ali i holivudski glumac, prvo je pokorio svijet ulogom u legendarnoj medicinskoj seriji "Hitna služba" u ulozi doktora Kovača, a sada je dobio još jednu ulogu svjetskog kalibra kojoj se jako veseli. 

Vezani članci Ekipa filma \"General\" (Foto: Duško Marušić/Pixsell) Film o generalu Gotovini otvara festival u Puli: "Ideja je bila da se pokaže naša strana priče..." Goran Višnjić (Foto: Dusko jaramaz/Pixsell) Goran Višnjić od doktora u "Hitnoj službi" postao "General": Po kojoj ulozi vi pamtite slavnog glumca?

Naime, Višnjić je ranije ove godine ispričao da se seli u Veliku Britaniju s obitelji, a sada je na Instagramu dao naslutiti i zbog čega. 

"Iskreno vaš u Doktoru Who... uskoro više informacija", napisao je naš glumac uz teaser iz serije koja će na male ekrane stići 2020. godine.

Daje se naslutiti kako će Višnjić u seriji utjeloviti Nikolu Teslu, no finalne potvrde još nema. 

Podsjetimo, BBC-jeva serija "Dr. Who" jedna je od najdugovječnijih serija svih vremena, a planetarno je popularna već generacijama. Započela je s emitiranjem davne 1963. godine, a uz povremene pauze traje sve do danas. Trenutačno je u tijeku snimanje 12. sezone, koja na male ekrane dolazi početkom sljedeće godine. 

Podrška Severini zbog odluke suda stiže sa svih strana: "Toliko je to okrutno, ne vjerujem više u pravdu"