Goran Višnjić na Instagramu se oprostio od svojega glumačkoga kolege i prijatelja Ive Gregurevića.

Galerija


Hrvatski glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić oprostio se od svojega prijatelja i glumačkoga kolege Ive Gregurevića na svom profilu na Instagramu.

Vezani članci Roxette (Foto: AFP) Kolega se emotivnom objavom oprostio od Marie: "Bila si najbolji mogući prijatelj posljednjih 40 godina" Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) Neutješni glumci iz Srbije opraštaju se dirljivim porukama od dragog im Marka Nikolića

"Otišao nam je Ivo. Jedna divna predstava i nezaboravna druženja kroz godine, dva meni naročito draga filma. Sjajne uloge. Uvijek omiljeno lice i među kolegama i među publikom. Tužan dan, moj Ivo. Počivao u miru Božjem", napisao je Goran.

Goran i Ivo radili su na nekoliko zajedničkih projekta poput filmova "Duga mračna noć" i "Posljednja volja", a posljednji koji su zajedno snimali jest "General".

Ivo Gregurević preminuo je u 67. godini života, posljednji ispraćaj glumca bit će održan 7. siječnja na zagrebačkom groblju Mirogoj,  a sam pogreb dan kasnije 8. siječnja s početkom u 14 sati u njegovoj rodnoj  Donjoj Mahali u Orašju.

Ljubav ne poznaje granice: Bivša manekenka i glumica uživa u ljubavi sa 87-godišnjim suprugom

Marko Nikolić otišao u "Bolji život", a svi će ga pamtiti upravo po ulozi Gige Popadića

Ivo Gregurević: Sto lica na pozornici i filmskom setu, a privatno samo jedno