Goran Višnjić i Tarik Filipović objavili su zajedničku fotografiju na Instagramu, a mnogi se pitaju kako je moguće da se s godinama gotovo nimalo nisu promijenili.

Galerija


Hrvatski glumac s britanskom adresom Goran Višnjić stigao je u domovinu na zasluženi odmor koji gotovo ne propušta niti jedne godine, a to vrijeme koristi i za druženje s dragim kolegama.

Vezani članci Lejla Filipović Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno" Slika nije dostupna Kraj snimanja: Snimljena zadnja klapa filma "General"

Goran se tako pohvalio susretom s Tarikom Filipovićem nakon više od godinu dana, a njihove se obožavateljice pitaju i čude stare li njih dvojica uopće.

"Nakon godinu dana a ko' da je bilo jučer. Do sljedeće runde na predstavi "Predsjednik i predsjednica", napisao je Goran uz fotografiju.

Istu je fotografiju objavio i Tarik na svom profilu. 

"Vratija se Šime? Neee,samo navratija. Sad će češće,obeća je.
Ono kad ti treba dva sata samo da načnemo teme u godinu i još pola iste koliko se ne vidjesmo", napisao je glumac. 

A na oba profila zaredali su se brojni komplimenti. 

"Izgledate super", "Super ste obojica", "Starite li vi", "Gdje ste bombe", "Markantni kao i uvijek", "Dva frajera", "Ne starite obojica, kao prije 16 godina kad sam vas vidjela prvi put na televizoru. Pozdrav za dva gospodina", "Lijep i ljepši", "Šmekeri", "Lijepi dečki naši", "Jao momci, šarmantni kao uvijek. Velik naklon, gospodo draga", neki su od komplimenata koje su dobili.

Goran je nedavno snimljen i na 61. Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku, a sve je dodatno raznježila fotografija s njegovim sinom Vigom koji je također uživao u predstavama. 

Inače, Goran je upravo na festivalu u rodnom gradu i sam kao dječak krenuo u glumačke vode, a svoju bogatu karijeru zadnjih dvadesetak godina gradio je u Hollywoodu gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba".

Prošle godine je iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju gdje zadnjih mjeseci radi na novim projektima. Osim Viga, Goran sa suprugom Evom ima i sina Tina te kći Vivien, dok s bivšom Mirelom Rupić ima još i kći Lanu Lourdes.

Pričalo se da ju iskorištava zbog jedne stvari, ali on se od nje ne miče ni u teškim danima, a pristaje i na ono što je većini muškaraca mrsko

Upoznajte najutjecajniju hrvatsku fitness influencericu, na Instagramu je prati gotovo 200 tisuća ljudi!