duhoviti glumac

Navojec otkrio s kime dijeli prehrambene navike, a evo i što kaže na trenutačnu situaciju s koronom i mjere Stožera

Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin +0 Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Galerija

Goran Navojec istaknuo je da se divi natjecateljima i da ne može izdvojiti nikoga posebno.

Domaći glumac Goran Navojec već je dobro poznati član popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se ove nedjelje vraća na Novu TV. 

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Radovao se nastavku snimanja, a objasnio je i kako to izgleda sada kada se svi prilagođavaju "novom normalnom".

"Apsolutno je pandemično. Poštujemo sve mjere i drukčije je, naravno, jer nikad nismo bili u takvoj situaciji ranije. U žiriju i inače sjedimo malo udaljeni jedni od drugih, a kandidati su na pozornici, dalje od nas. Ovo će biti sezona za pamćenje po nevjerojatnim kreacijama natjecatelja i po mjerama", ispričao je Goran.

Istaknuo je kako se u showu našlo puno mjesta za maestralne kreacije natjecatelja, a da su on i ostatak žirija pokušavali pratiti njihovo pjevanje, ples, odnosno cijeli nastup. "Ne mogu izdvojiti nijednog kandidata da me se baš najviše dojmio. Svatko je na svoj način s nečime rasturio točku. Svi su odlični", rekao je glumac. 

Na pitanje bi li se mogao zamisliti u ulozi natjecatelja, Navojec odlučno odgovara. "Ne. Ne bih se osjećao ugodno. Kako bi Arsen Dedić rekao, jedino da je riječ o borbi za goli život. Ne bih se usudio. Meni bi trebalo puno više vremena nego natjecateljima i stvarno im se divim na tome što naprave u malo vremena", objasnio je Goran. 

Na snimanjima showa glumac se najviše družio s drugim članom žirija Igorom Mešinom i voditeljem Franom Ridjanom. "Tvorili smo trojku, osnovnu jedinicu diverzantske skupine. Dijeli smo svlačionicu i prehrambene navike", otkrio je Navojec. 

Goran je kazališni i televizijski glumac, a nije zadovoljan s trenutačnom situacijom. "Ima tu puno nelogičnosti što se tiče kazališta i ono je jako pogođeno. U isto je vrijeme bilo dopušteno okupljanje u crkvi i u noćnim klubovima, pa je to stvarno čudan odabir vlasti. Kazalište je najplemenitije, najveličanstvenije kada je riječ o glumi i tolika lupa i udaranje po njemu nije dobro za kulturu građana Hrvatske", zaključio je glumac. 

Nova doza zabave u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuje vas uskoro na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene