Goran Bogdan na Brač film festivalu pojavio se u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković s kojom je navodno već neko vrijeme u vezi.

Galerija


Domaći glumac Goran Bogdan jedan je od gostiju ovogodišnjeg Brač film festivala, na kojem se nije pojavio sam, već u društvu 27-godišnje srpske glumice Jovane Stojiljković i tako navodno potvrdio glasine o njihovoj vezi, koje već neko vrijeme kruže.

Vezani članci Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Slavna mama čuvala ju je od svijeta slavnih i loših dečki, a sad ljubi jednog od gorih u Hollywoodu Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

Goran i Jovana upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom", zajedno su snimali i seriju "Jutro će promeniti sve", no očito su svoju vezu skrivali od očiju javnosti sve do ovih dana.

Jovana u rodnom Beogradu radi kao filmska, televizijska i kazališna glumica, a osim radom pažnju javnosti je plijenila i vezom s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem kojoj je presudila prevelika udaljenost, nakon što se on preselio zbog karijere u Ameriku.

Na bračkom su festivalu zajedno uživali u projekcijama filmova, a pridružio im se i kolega Momčilo Otašević kojeg ćemo uskoro gledati u novoj seriji Nove TV radnog naziva "Drugo ime ljubavi".

Dobio je sina u 70. godini s 34 godine mlađom suprugom, a sad su prvi put snimljeni svi zajedno