Nova ljubav na vidiku

Što će reći obožavateljice: Naš zgodni glumac ljubi dvanaest godina mlađu kolegicu iz Srbije?

Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Ivana Roščić i Goran Bogdan (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +0 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Galerija

Goran Bogdan na Brač film festivalu pojavio se u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković s kojom je navodno već neko vrijeme u vezi.

Domaći glumac Goran Bogdan jedan je od gostiju ovogodišnjeg Brač film festivala, na kojem se nije pojavio sam, već u društvu 27-godišnje srpske glumice Jovane Stojiljković i tako navodno potvrdio glasine o njihovoj vezi, koje već neko vrijeme kruže.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ovakvoga ga rijetko viđamo Dobro raspoloženi Goran Bogdan u društvu 11 godina mlađe djevojke iznenadio promjenom koja se dogodila preko noći!

Goran i Jovana upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom", zajedno su snimali i seriju "Jutro će promeniti sve", no očito su svoju vezu skrivali od očiju javnosti sve do ovih dana.

Jovana u rodnom Beogradu radi kao filmska, televizijska i kazališna glumica, a osim radom pažnju javnosti je plijenila i vezom s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem kojoj je presudila prevelika udaljenost, nakon što se on preselio zbog karijere u Ameriku.

Na bračkom su festivalu zajedno uživali u projekcijama filmova, a pridružio im se i kolega Momčilo Otašević kojeg ćemo uskoro gledati u novoj seriji Nove TV radnog naziva "Drugo ime ljubavi".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) +4 Richard Gere (Foto: AFP) Celebrity Dobio je sina u 70. godini s 34 godine mlađom suprugom, a sad su prvi put snimljeni svi zajedno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene