Sarajevo Film Festival je okupilo mnoge poznate regionalne face, a naš glumac Goran Bogdan pojavio se u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković.

Galerija


Poznati domaći glumac Goran Bogdan dugi niz godina nalazi se na listama najpoželjnijih Hrvata, a čini se da mu je sada srce osvojila jedna slatka Srpkinja, od njega mlađa 12 godina. 

Vezani članci Sarajevo tri dana za redom najonečišćeniji grad na svijetu Sarajevo je  treći dan za redom najonečišćeniji grad na svijetu Ekipa filma \"Mali\" (Press SFF) Treći dan Sarajevo Film Festivala prošao u znaku hrvatskog filma "Mali"

Iako se dugo nagađalo i šuškalo da je Bogdan u tajnoj vezi s Jovanom Stojiljković, također glumicom, do sada javnost nije imala o tome potvrde, no promotivne aktivnosti oko njihove nove serije "Senke nad Balkanom" u Sarajevu napokon su okončale govorkanja. Sretni par je ponosno ruku pod ruku prošetao crvenim tepihom i svijetu obznanio svoju ljubav. 

Goran Bogdan je u nekoliko navrata priznao da ne voli premijere i medijsku pozornost, ali ovu sarajevsku pretrpio je uz pomoć nove djevojke, srpske glumice Jovane koju je upoznao upravo na snimanju serije. Ipak, ovo im nije prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti - prije nekoliko tjedana zajedno su se fotografirali na filmskom festivalu na Braču.

Uz kolege Leonu Paraminski, Natašu Ninković i Dragana Bjelogrlića, Goran i Jovana novu su seriju predstavili na Sarajevo Film Festivalu.

Ženski dio ekipe predvodila je zanosna Leona Paraminski koja je za svečanu prigodu odjenula svjetlucavu haljinu, a Jovana se pak odlučila za eleganciju u crnom. 

Jovana u rodnom Beogradu radi kao filmska, televizijska i kazališna glumica, a osim radom pažnju javnosti je plijenila i vezom s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem kojoj je presudila prevelika udaljenost, nakon što se on preselio zbog karijere u Ameriku.

Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju