Sarajevo Film Festival je okupilo mnoge poznate regionalne face, a naš glumac Goran Bogdan pojavio se u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković.

Galerija


Poznati domaći glumac Goran Bogdan dugi niz godina nalazi se na listama najpoželjnijih Hrvata, a čini se da mu je sada srce osvojila jedna slatka Srpkinja, od njega mlađa 12 godina. 

Vezani članci Koronavirus u BiH Srbija uvela kazne za nenošenje maske, ministru zdravstva proširene ovlasti: Može narediti izvanredno cijepljenje i zabraniti okupljanja Goran Bogdan (Foto: Instagram) Što će reći obožavateljice: Naš zgodni glumac ljubi dvanaest godina mlađu kolegicu iz Srbije?

Iako se dugo nagađalo i šuškalo da je Bogdan u tajnoj vezi s Jovanom Stojiljković, također glumicom, do sada javnost nije imala o tome potvrde, no promotivne aktivnosti oko njihove nove serije "Senke nad Balkanom" u Sarajevu napokon su okončale govorkanja. Sretni par je ponosno ruku pod ruku prošetao crvenim tepihom i svijetu obznanio svoju ljubav. 

Goran Bogdan je u nekoliko navrata priznao da ne voli premijere i medijsku pozornost, ali ovu sarajevsku pretrpio je uz pomoć nove djevojke, srpske glumice Jovane koju je upoznao upravo na snimanju serije. Ipak, ovo im nije prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti - prije nekoliko tjedana zajedno su se fotografirali na filmskom festivalu na Braču.

Uz kolege Leonu Paraminski, Natašu Ninković i Dragana Bjelogrlića, Goran i Jovana novu su seriju predstavili na Sarajevo Film Festivalu.

Ženski dio ekipe predvodila je zanosna Leona Paraminski koja je za svečanu prigodu odjenula svjetlucavu haljinu, a Jovana se pak odlučila za eleganciju u crnom. 

Jovana u rodnom Beogradu radi kao filmska, televizijska i kazališna glumica, a osim radom pažnju javnosti je plijenila i vezom s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem kojoj je presudila prevelika udaljenost, nakon što se on preselio zbog karijere u Ameriku.

Prije 10 godina su je prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu, a sada oduševljava fotkama u bikiniju