Goran Bare godinama se bori s ovisnošću o drogama.

Galerija


Uoči nastupa u Tvornici kulture, glazbenik Goran Bare otvoreno je progovorio o svom dugogodišnjem problemu s ovisnošću i preostalim životnim planovima.

Vezani članci Prije i poslije (Foto: Facebook/TheAddictsDiary) Droga ih je potpuno uništila, ali uspjeli su se oporaviti pa su se pohvalili čudesnim transformacijama Lady Gaga i Marina Abramovič (Foto: Getty Images) Srpska umjetnica spasila Lady Gagu iz pakla droge: "Trčala je gola kroz neku travu"

"Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno", izjavio je Goran u intervjuu za 24 sata i dodao kako misli da mu je preostalo još kojih 15, 16 godina života. U tom razdoblju planira snimiti još 2 do 3 albuma na koja će biti ponosan.

Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL)

Priznaje i kako slava ne donosi samo lijepe stvari već ima i loših. Pogotovo mu je bilo teško jedno razdoblje kada se povukao iz javnosti jer nije imao mira pa nije htio izlaziti iz kuće.

Goran Bare će u zagrebačkoj Tvornici kulture koncert održati 6. studenog, a ista ulaznica vrijediti će i za koncert na Šalati koji će biti održan 1. lipnja sljedeće godine. Ove je godine objavio novi album "Nuspojave". 

Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL)