Goran Bare dao je odgovore na brojna pitanja, a ovaj ih put nisu postavljali novinari.

Galerija


Goran Bare dao je intervju u kojem je odgovarao na pitanja publike. Umjesto novinara, ovaj su puta pitanja postavljali čitatelji Dalmatinskog portala tako da je glazbenik imao poprilično težak zadatak.

Vezani članci Anđa Marić i Goran Bare (Foto: Instagram) Anđa Marić uživa u posebnim tretmanima na rijeci: "Goran Bare mi pere kosu šamponom" Slika nije dostupna "Bare" otkrio tko mu je najzgodnija Hrvatica

Nekada je Bare podržao Ivu Josipovića u kampanji za predsjednika, a danas zbog toga žali, otkrio je u jednom od odgovara, ali i progovorio o tome što misli o zabranjivanju koncerata Thompsonu.

''Svako zabranjivanje je kontraproduktivno, tako da sam protiv svakog zabranjivanja, osim ako to zabranjivanje nema jako čvrstu pozadinu, ako nije moralno ispravno. Prije bih zabranio govore raznih političara nego koncert nekog izvođača'', kazao je Goran koji radi na novim pjesmama.

Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Kako se jednom požalio da traži svoju ljubav, otkrio je i je li je pronašao. ''Nisam, zato što vi vjerojatno mislite na ljubav muškarca i žene, a ja mislim na drugu ljubav koja polako nestaje zato sam i napisao pjesmu 'Ljubav krvari''', kazao je.

Jednom je prilikom Bare i kazao kako mu je Jadranka Kosor zvijezda vodilja, pa je sada dao odgovor i na tu izjavu.

''Nije mi nikad ni bila. Ispričavam se gospođi, ali bio sam prenabrijan jer sam trebao izaći na binu, a neka novinarka me pitala što mislim o gospođi Kosor. Još jednom joj se ispričavam''.

Priznao je Bare i kako se prestao drogirati, kako ga na životu drži instinkt za preživljavanjem, a između kokaina i heroina kaže da ne bira ništa od toga.

Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)