Posebna žena

Prije 50 godina proslavio ju je bikini, a danas je jedna od rijetkih koja nije podlegla operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goldie Hawn ima 74 godine, ali i dalje pazi na zdravlje i izgled. Ostala je u dobroj formi, pa stane u bikini iz komične serije "Rowan & Martin's Laugh In" koja se snimala 60-ih i 70-ih godina, a koja ju je proslavila.

Glumica Goldie Hawn (74) ne propušta redovitu šetnju kalifornijskim gradom Brentwoodom ni zbog pandemije koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Goldie Hawn i Kurt Russell - 1 Bio joj je premlad! Vole se 40 godina, ali nikad se nisu vjenčali: Ljubav im se nije dogodila na prvi pogled, spojilo ih je nešto drugo!

Ipak, Goldie zna da je u rizičnoj skupini s obzirom na svoje godine, pa se drži pravila i pri razgovoru sa susjedom pazila je na to da bude udaljena barem dva metra. 

Glumica je u sportskom izdanju šetala susjedstvom, a lice je zaštitila od sunca noseći bijeli vizir. Nije joj se pridružio njezin partner i kolega Kurt Russell (69), s kojim je u vezi od 1983. nakon što su skupa snimali film "Swing Shift".  Par ima sina Wyatta Russella (33), koji se također bavi glumom. 

Inače, Goldie se proslavila u komičnoj seriji "Rowan & Martin's Laugh In" koja je trajala od 1967. do 1973., a nevjerojatno je da još stane u bikini s tog snimanja. Stilisti kažu da se glumičino tijelo praktički ne mijenja i dio stranih medija tvrdi da je jedna od rijetkih koja nije pokleknula pred operacijama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here’s to you baby!!! Best Daddy ever!! ❤️❤️❤️

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

No stručnjaci ističu da je zasigurno stavljala filere u obraze i ispod očiju te botoks, a smatraju da je bila i na podizanju lica te da je to jako dobro odrađeno. Neki tvrde da je sređivala i nos. 

Sama Goldie, koja je bila na listama holivudskih seks-simbola, nikad nije govorila o tome. Inače, Hawn je majka poznate glumice Kate Hudson (40). 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) +0 Jude Law (Foto: Getty Images) Celebrity Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene