Sarah Hyland je s prijateljima i zaručnikom odlučila pobjeći na sunčani odmor u Meksiko unatoč pandemiji, a spremno je pozirala fotografima koji su je pratili u svim avanturama.

Galerija


Meksiko je postao omiljena destinacija za odmor brojnih zvijezda, pogotovo u zimskim mjesecima zbog njihove tople klime, a priliku za zabavu ondje pronašla je i američka glumica Sarah Hyland. Zvijezda serije "Moderna obitelj" uživala je s prijateljima na jahti, a dok su je fotografi snimali, plesala je na palubi te je spremno pozirala u kupaćem kostimu.

Vezani članci Sarah Hyland (Foto: Profimedia) Slavna glumica nabacila koji kilogram tijekom blagdana i poručila: "Ne uzrujavam se!" Sarah Hyland (Foto: Getty) Kronična bol mlade zvijezde: "Jeste li imali iskustvo da vas liječnici ne slušaju?"

Glumica je malo prepustila mašti u bijelom kupaćem kostimu dok je izvodila vratolomije na daski za surfanje, a fotografima je pokazala svu raskoš svoga tijela. Njezina figura cijelo je vrijeme bila u centru pozornosti, no to joj nije nimalo smetalo.

Unatoč pandemiji koronavirusa, Sarah je iskoristila lijepo vrijeme te je uživala i sa zaručnikom Wellsom Adamsom. Sarah i Wells trebali su pred oltar u kolovozu ove godine, no svečanost su odgodili zbog pandemije. Novi datum vjenčanja još nisu objavili, a kako kažu njihovi prijatelji, čekaju da se situacija s koronavirusom smiri.

Zahvaljujući ulozi u spomenutoj seriji Sarah je dobila pohvale na račun svoga rada, a bila je nominirana i za nekoliko uloga. Prije nekoliko je dana proslavila 30. rođendan, a ova uspješna glumica nije oduvijek imala sreće u životu.

Liječnici su joj još dok je bila djevojčica dijagnosticirali bolest bubrega, zbog koje je trebala transplantaciju. Otac joj je donirao bubreg, no tijelo nije prihvatilo organ. U intervjuima je prije nekoliko godina priznala kako je godinama bila depresivna jer se osjećala krivom zbog problema koje je njezina obitelj imala zbog njezina zdravlja.

Nina Badrić prošetala se Zagrebom samo u sakou i visokim čizmama, fotografija je izazvala lavinu reakcija!