Definitivno su odrasle

Bile su klinke iz hit-serije, ali danas su definitivno odrasle. Sestre Dunphy zapalile Instagram vrućim fotografijama

Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +0 Ariel Winter (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Hyland i Ariel Winter upoznali smo kao klinke, no njihove najnovije fotke dokazuju da su definitivno odrasle.

Sarah Hyland i Ariel Winter proslavile su se kao sestre iz hit-serije "Moderna obitelj" koja već godinama nasmijava TV gledatelje diljem svijeta. Iako su kada se serija počela emitirati bile još djevojčice, u međuvremenu su izrasle u mlade žene i definitivno promijenile stil. 

Pogledaj i ovo Sarah Hyland i Wells Adams - 3 Baš lijepo! Slatka buntovnica iz hit serije stala pred oltar, nju i partnera vjenčao poznati kolega s ekrana!

Instagram profil Sarah koja u seriji tumači lik bezbrižne Haley Dunphy, vrvi provokativnim fotografijama koje oduzimaju dah i muškarcima i ženama, a sada je uhvaćena kako na plaži u zanosu pleše. U žaru plesa, lijepoj Sarah malo je spuznuo kupaći kostim pa je glumica svima otkrila pogled na svoje bradavice, no sudeći po paparazzo fotkama - to ju uopće nije smetalo. 

Ariel Winter iz serije znamo kao malu štrebericu Alex, no ona danas puni stupce tabloida svojim golišavim fotografijama koje svakodnevno dijeli na društvenim mrežama,

Ovih je dana objavila video svog odmora u toplim krajevima. gdje je pozirala  u bijeloj mokroj majici i otkrila pogled na stražnjicu u tangama. 

Kada vidimo ovakve objave ove dvije mlade zvijezde sigurno smo u dvije stvari - obje su ove dame definitivno odrasle, a pretvorile su se i u predivne žene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✌🏼2020✌🏼#happynewyear ✌🏼

Objavu dijeli ARIEL WINTER (@arielwinter)

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey Halsey (Foto: Getty images) +0 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene