Sarah Hyland i Ariel Winter upoznali smo kao klinke, no njihove najnovije fotke dokazuju da su definitivno odrasle.

Galerija


Sarah Hyland i Ariel Winter proslavile su se kao sestre iz hit-serije "Moderna obitelj" koja već godinama nasmijava TV gledatelje diljem svijeta. Iako su kada se serija počela emitirati bile još djevojčice, u međuvremenu su izrasle u mlade žene i definitivno promijenile stil. 

Vezani članci Ariel Winter i Luke Benward Od početaka karijere potpuno je promijenila imidž, a istinu o njezinu odnosu s majkom rijetki su znali Sarah Hyland Sa zaručnikom pobjegla na hit-odredište pa odlično raspoložena spremno izvodila vratolomije u bijelom bikiniju

Instagram profil Sarah koja u seriji tumači lik bezbrižne Haley Dunphy, vrvi provokativnim fotografijama koje oduzimaju dah i muškarcima i ženama, a sada je uhvaćena kako na plaži u zanosu pleše. U žaru plesa, lijepoj Sarah malo je spuznuo kupaći kostim pa je glumica svima otkrila pogled na svoje bradavice, no sudeći po paparazzo fotkama - to ju uopće nije smetalo. 

Ariel Winter iz serije znamo kao malu štrebericu Alex, no ona danas puni stupce tabloida svojim golišavim fotografijama koje svakodnevno dijeli na društvenim mrežama,

Ovih je dana objavila video svog odmora u toplim krajevima. gdje je pozirala  u bijeloj mokroj majici i otkrila pogled na stražnjicu u tangama. 

Kada vidimo ovakve objave ove dvije mlade zvijezde sigurno smo u dvije stvari - obje su ove dame definitivno odrasle, a pretvorile su se i u predivne žene.

Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice