Pretjerivanje ili?

Zvijezda komedija pohvalila se dodatkom luksuznoj vili, kaže da joj je to najboljih 70 tisuća dolara koje je potrošila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebel Wilson kaže kako je nabavila privatno dizalo za svoju kuću te smatra da je to najbolje uloženih 70.000 dolara.

Glumica Rebel Wilson odgovarala je na pitanja obožavatelja na Instagramu, a otkrila je jedan zanimljivi detalj. Holivudska zvijezda se naime preselila natrag u rodnu Australiju, gdje živi u vili vrijednoj gotovo 4 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

"U kući imam dizalo. To je ujedno i prvi put da imam dizalo i moram vam priznati, to je najboljih 70.000 dolara koje sam potrošila u životu. Iskreno", istaknula je Rebel.

"Tko želi šetati cijelo vrijeme? Ponekad i želim, ali ponekad želim i svoj privatni lift. Tako da sam ga i nabavila i obožavam ga", priznala je glumica.

Nedavno je prodala kuću u Sydneyju u kojoj je prije živjela i to za čak 880.000 dolara te si je nabavila novi dom. Kuća je na tržištu bila samo devet dana.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +0 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Od dječaka koji se borio s disleksijom postao je najseksi muškarac na svijetu, a radio je i kao striper

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene