Ljepotica bez mane!

U rodnoj zemlji često je krasila liste najseksi žena, a sada se sprema osvojiti Hollywood u bikiniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Praya Lundberg fotografirana je na setu svojeg novog filma "Paradise City" dok je snimala scene u bikiniju.

Tajlandska glumica i manekenka Praya Lundberg (32), koja se tek probija u Hollywoodu, trenutno na havajskom otoku Maui snima akcijski film "Paradise City".

Uz nju u filmu glume John Travolta i Bruce Willis koji su se ujedinili prvi put nakon što su prije 27 godina zajedno snimili "Pakleni šund", zbog čega ga publika iščekuje s nestrpljenjem.

A glumicu su paparazzi ovog tjedna ulovili dok je snimala akcijske scene na brodu, tijekom kojih je nosila samo sićušni ružičasti bikini u kojem je pokazala svoje fantastično tijelo.

Uz glumačku, Praya od svoje 13 godina godine gradi i manekensku karijeru, a dosad se pojavila u kampanjama brojnih luksuznih brendova poput Chanela, Swarovskog i Luxa, te je krasila naslovnice Voguea, Harper's Bazaara, Cosmopolitana i drugih poznatih modnih časopisa.

Od 2015. godine je i ponosna vlasnica vlastitog branda Nola's Health s kozmetičkom i zdravim proizvodima poput organskog čaja, a iste je godine izbacila i svoj parfem Angel Kiss.

Uz sve je i UNHCR-ova ambasadorica dobre volje za jugoistočnu Aziju.

Prvu ulogu ostvarila je u tajlandskoj seriji "Rak Dai Mai Thar Hua Jai Mai Pean" 2004. godine, nakon čega je glumila u još mnogim tamošnjim filmovima i serijama, da bi karijeru zatim odlučila nastaviti graditi u SAD-u.

Glumila je u hororu "Realms" i akcijskom trileru "Bangkok Adrenaline", a u filmu koji trenutno snima s glumačkim velikanima ostvarila je glavnu žensku ulogu što će joj sigurno pomoći da se probije u Hollywoodu.

Na Insatgramu već ima gotovo 3 milijuna pratitelja i najčešće dijeli svoje profesionalne manekenske fotke, no hvali se i svojom vitkom linijom na kojoj naporno radi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Praya Lundberg (@prayalundberg)

A da je svjesna koliko dobro izgleda, redovotio potvrđuje svojim seski modnim odabirima za crveni tepih.

Inače, Praya je u rodnom Tajlandu često krasila liste najseksi žena te je nagrađivana kao glumica, a časopis GQ Thailand ju je 2017. godine proglasio ženom godine.

O njezinu privatnom životu ne zna se puno, a iako se prije dvije godine pisalo kako se zaručila za dugogodišnjeg dečka Matthewa Braga, šuška se da je ponovno singl.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Celebrity Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 3 +4 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Njegovu mišićavom tijelu nije odoljela ni Nives Celzijus, no iznenadit će vas kad vidite što naš zgodni glumac misli o sebi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene