Glumica Nataša Janjić zanimljivom se objavom prisjetila puta u Milano.

Galerija


Glumica Nataša Janjić (38) prisjetila se putovanja u Italiju i podijelila na Instagramu svoju fotografiju koja je nastala dok još nije bilo pandemije koronavirusa. 

Vezani članci Noćni klub, ilustracija Nakon rekordnog broja zaraženih, stožer donio novu mjeru: Od sutra noćni klubovi i kafići smiju raditi samo do ponoći Alemka Markotić i Sanja Vištica - 3 Markotić: "Plan je da sva djeca krenu u školu. Kako ćemo ujesen razlikovati koronu od gripe? Klinički teško"

"Ova fotka nastala je prije nešto više od tri mjeseca sasvim slučajno u Milanu. Dok smo još slobodno i bezbrižno putovali", napisala je Nataša. Glumica je na crno-bijeloj fotografiji umotana u plahtu i baca u zrak jastuk koji joj prekriva lice. 

Janjić je otkrila i kako svoju objavu koristi da bi se pohvalila što je sve uspjela napraviti zbog koronavirusa i samoizolacije. "Koristim je da se pohvalim da sam danas usisala cijeli stan, oprala sve podove i kupaonicu, očistila kuhinju, prozračila i pustila sunce u interijer, a sad ću se baciti i na pripremu nekog zanimljivog ručka! Ne moram i ne želim nikamo, lijepo je i sigurno kod kuće. Ne može se reći da izolacija od ljudi katkad ne izvlači ono najbolje u nama", napisala je glumica. 

Upitala je i svoje pratitelje čime oni krate vrijeme, ali i zamolila ih da joj daju neke ideje za ručak, što su oni ubrzo i učinili. Usto, većina njih priznala je da mrzi čišćenje. 

Inače, glumica je početkom veljače objavila na Instagramu da ona i suprug, ortoped Nenad Medančić očekuju drugo dijete. Supružnici već imaju jednogodišnjeg sina Tonija

Nataša i Nenad brak su sklopili krajem 2018. godine, i to na tajnom vjenčanju, a u vezi su bili samo nekoliko mjeseci.

Poznata je po golišavim izdanjima, no za druženje s obitelji se pokrila, a evo i kako izgleda bez šminke