Nataša Janjić otkrila je kako izgleda njezin život s doktorom i što zbog njega obavezno ponese na kavu.

Galerija


Glumica Nataša Janjić Medančić (38) objavila je fotografiju kako ispija kavu na zagrebačkoj špici i pokazala što obavezno nosi sa sobom zbog svog supruga doktora Nenada

Vezani članci Nataša Janjić Nataša Janjić rodila kćerkicu koja je malo uranila, dala joj tradicionalno i često hrvatsko ime Nataša Janjić - 3 Domaća glumica podijelila obiteljsku fotografiju pa u emotivnoj objavi otvorila dušu

"Subotnja kavica u jeku epidemije", istaknula je Janjić uz sliku na kojoj na stolu nalazi medicinski alkohol. Dodala je i kako je to njezin život s doktorom i poručila koroni da ode. 

Glumičina fotografija je nasmijala njezine prijatelje među kojima je bila i njena kolegica Ana Maras Harmander. "Na špici se nosi Sanytol", savjetovala joj je pratiteljica. 

Nataša je nedavno na Instagramu podijelila kako ona i muž Nenad Medančić očekuju drugo dijete. "Opraštam vam što ste mislili da sam debela, vi meni oprostite što sam vam svima lagala. U kolovozu nam stiže djevojčica!!! Valentinovo u našoj kući može početi", napisala je uz objavljenu sliku s ultrazvuka.

Nataša je prvo dijete, sina Tonija, rodila prošle godine u jednoj privatnoj zagrebačkoj klinici, a ponosni tata Nenad vijest je tada podijelio na društvenim mrežama. Ona se marljivo pripremala za dolazak bebe na svijet, a to je često dijelila i sa svojim obožavateljima i prijateljima također na društvenim mrežama.

Nataša i Nenad brak su sklopili krajem 2018. godine, i to na tajnom vjenčanju, a u vezi su bili samo nekoliko mjeseci.

Nives Ivanišević je objavila fotografiju sinčića Olivera i otkrila zanimljiv detalj koji ju je jako nasmijao