Charlize Theron je stavila svoju fotografiju na kojoj ju kći šminka pokraj slike popularne reality zvijezde Kylie Jenner.

Galerija


Glumica Charlize Theron (45) često objavljuje fotografije na kojima pokazuje kako ju šminkaju njene kćeri, a sada je napravila zanimljivu usporedbu. 

Vezani članci Kylie Jenner Tek su joj 23 godine, a iskeširala je silne milijune na imanje na koje stane 12 automobila, bazen, sportski tereni... Stassie Karanikolaou Njezine uređene i golišave fotke lajkaju milijuni, ali uživo je oni koji je prate sigurno ne bi prepoznali!

Naime, Charlize je podijelila sliku od prošlog mjeseca na Twitteru i Instagramu i uz nju stavila onu reality zvijezde Kylie Jenner (23) te ju je označila. "Tko je tko?", napisala je šaljiva glumica. 

Charlizeina urnebesna objava je nasmijala njene brojne pratitelje. "Ovo je sve", "Najbolja si", "Čujem Kylie kako plače", "Ti si bolja", "Rasturila si", "Prirodno naspram plastičnog. Naravno, prirodno uvijek pobjeđuje", "Jedna ekstremno multitalentirana, širokog dometa, oskarovka..dobro, druga je samo Kylie Jenner", komentirali su. Neki su istaknuli da im je drago što je Theron postala puno aktivnija na društvenim mrežama. 

Dok su glumičini obožavatelji ismijali Kylie, ona se još nije oglasila i otkrila što misli o ovoj fotografiji. Charlize na Instagramu ima 6.4 milijuna pratitelja, a Jenner 202 milijuna.

Inače, Theron ima kćeri Jackson (8) i August (5) koje je posvojila. 

Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće