Seann William Scott proslavio se ulogom Stevea Stiflera u "Američkoj piti", u kojoj je glumio napaljenog momka, a sada kada ima 43 godine napokon se oženio.

Galerija


Svijet je Seanna Williama Scotta upoznao kao beskrajno napaljenog Stevea Stiflera iz kultne "Američke pite" koji je s prijateljima otkrivao seksualnost i upoznavao se s ženama, a smiješni život njega kao tinejdžera vođenog hormonima oduševio je gledatelje.

Vezani članci Vjenčanje Priroda ima mračan smisao za humor, dobro su se zamislili na vjenčanju Slika nije dostupna MRAČNA STRANA kultnog filma - uloga koja im je zamalo uništila život

Film "Američka pita" premijerno je prikazan 1999. godine, od tada se u prioritetima glumca štošta promijenilo. 

Striptiz-klubove i lude zabave zamijenio je snimanjem serija i akcijskih filmova, a smirio se i na ljubavnom planu. Iako veoma rijetko govori o svojem privatnom životu i vezama, poznato je da je od 2005. do 2008. bio u ozbiljnoj vezi s Viktorijinom anđelicom Deannom Miller, a nakon nje se zaručio s modelom Lindsay Frimodt. 

Ipak, sreća nije potrajala, Lindsay i Seann na početku 2013. objavili su da su raskinuli zaruke. Iako se dugo činilo da slavni Stifler nikada neće uploviti u bračnu luku, stvari su se promijenile. Naime, obznanjeno je da se Seann oženio ovog rujna, i to u tajnosti, za dizajnericu interijera Oliviju Korenberg. 

Saveznik ili neprijatelj? Blizak prijatelj kraljevske obitelji otkrio što princ Charles zapravo misli o Meghan