Seann William Scott proslavio se ulogom Stevea Stiflera u "Američkoj piti", u kojoj je glumio napaljenog momka, a sada kada ima 43 godine napokon se oženio.

Galerija


Svijet je Seanna Williama Scotta upoznao kao beskrajno napaljenog Stevea Stiflera iz kultne "Američke pite" koji je s prijateljima otkrivao seksualnost i upoznavao se s ženama, a smiješni život njega kao tinejdžera vođenog hormonima oduševio je gledatelje.

Vezani članci Pamela Anderson i Jon Peters Pamela Anderson razvodi se od 22 godine starijeg supruga nakon samo 12 dana braka Pamela Anderson S 52 godine udala se za 74-godišnjeg producenta s kojim je ljubovala ranije, a sada uživaju na medenom mjesecu

Film "Američka pita" premijerno je prikazan 1999. godine, od tada se u prioritetima glumca štošta promijenilo. 

Striptiz-klubove i lude zabave zamijenio je snimanjem serija i akcijskih filmova, a smirio se i na ljubavnom planu. Iako veoma rijetko govori o svojem privatnom životu i vezama, poznato je da je od 2005. do 2008. bio u ozbiljnoj vezi s Viktorijinom anđelicom Deannom Miller, a nakon nje se zaručio s modelom Lindsay Frimodt. 

Ipak, sreća nije potrajala, Lindsay i Seann na početku 2013. objavili su da su raskinuli zaruke. Iako se dugo činilo da slavni Stifler nikada neće uploviti u bračnu luku, stvari su se promijenile. Naime, obznanjeno je da se Seann oženio ovog rujna, i to u tajnosti, za dizajnericu interijera Oliviju Korenberg. 

Saveznik ili neprijatelj? Blizak prijatelj kraljevske obitelji otkrio što princ Charles zapravo misli o Meghan