Stifler iz "Američke pite"

U filmu koji ga je proslavio želio je baš svaku ženu, a sada se vjenčao i obećao samo jednoj

Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: Profimedia) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) Seann William Scott (Foto: IMDB) +0 Seann William Scott (Foto: IMDB) Galerija

Seann William Scott proslavio se ulogom Stevea Stiflera u "Američkoj piti", u kojoj je glumio napaljenog momka, a sada kada ima 43 godine napokon se oženio.

Svijet je Seanna Williama Scotta upoznao kao beskrajno napaljenog Stevea Stiflera iz kultne "Američke pite" koji je s prijateljima otkrivao seksualnost i upoznavao se s ženama, a smiješni život njega kao tinejdžera vođenog hormonima oduševio je gledatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Još uvijek je u formi Stiflerova mama pokazala svoj legendarni dekolte!

Film "Američka pita" premijerno je prikazan 1999. godine, od tada se u prioritetima glumca štošta promijenilo. 

Striptiz-klubove i lude zabave zamijenio je snimanjem serija i akcijskih filmova, a smirio se i na ljubavnom planu. Iako veoma rijetko govori o svojem privatnom životu i vezama, poznato je da je od 2005. do 2008. bio u ozbiljnoj vezi s Viktorijinom anđelicom Deannom Miller, a nakon nje se zaručio s modelom Lindsay Frimodt. 

Ipak, sreća nije potrajala, Lindsay i Seann na početku 2013. objavili su da su raskinuli zaruke. Iako se dugo činilo da slavni Stifler nikada neće uploviti u bračnu luku, stvari su se promijenile. Naime, obznanjeno je da se Seann oženio ovog rujna, i to u tajnosti, za dizajnericu interijera Oliviju Korenberg. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Charles (Screenshot: Nova TV) - 1 Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Charles i Camilla (Foto: Getty) +5 Princ Charles i Camilla 2 (Foto: Getty) Celebrity Saveznik ili neprijatelj? Blizak prijatelj kraljevske obitelji otkrio što princ Charles zapravo misli o Meghan

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene