Gdje su, što rade?

Kultni film devedesetih - glumci iz 'Američke pite' nekad i danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac iz filma Američka pita, Jason Biggs, danas je navršio 37 godina. Gdje su i što rade glumci iz filma koji je zaludio mnoge generacije?

Jason Biggs (Jim Levenstein)

Pogledaj i ovo Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) 9 godina nije dobila ulogu Zlobnici su joj govorili da nije dovoljno lijepa i atraktivna da bude glumica, a sada konačno sa 62 godine živi svoj san!

Jasona Biggsa mnogi još uvijek povezuju s likom Jima Levensteina kojeg je glumio u filmu Američka pita iz davne 1999. godine. Tada je glumio maturant koji je, kao većina njegovih vršnjaka, opsjednut seksom. Danas je on uspješan glumac koji je prije nekoliko mjeseci postao otac djeteta kojeg ima s Jenny Mollen. Nakon Američke pite proslavio se ulogama u komediji 'Loser', 'Jay and Silent Bob Strike Back', a publiku je osvojila njegova uloga u seriji 'Orange is the New Black'.

Chris Klein, Chris (Oz Ostreicher)

Chrisa su proslavile dvije velike uloge. Prva je bila ona u Američkoj piti gdje je glumio simpatičnog Oza koji se pridružio školskom zboru kako bi osvojio djevojku. Njegova druga velika uloga bila je komedija 'Election' u kojoj je glumio s Reese Witherspoon i Matthewom Broderickom. Nedavno se proslavio ulogom u komediji Wilfred.

 

Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers)

U mladim je danima bio velika dječja zvijezda. Proslavile su ga uloge u filmovima 'A Kid in King Arthur's Court' i 'Rookie of the Year'. Nakon toga, njegova je slava porasla ulogom Kevina u Američkoj piti. Thomas je također glumio u filmovima 'Please Give' i 'The Chicago 8', a osim glumačke karijere slavni je ljepotan razvijao i svoju glazbenu karijeru te je 2012. godine izdao svoj treći album.

Eddie Kaye Thomas (Paul Finch)

Eddie Kaye Thomas je u filmu Američka pita glumio ekscentričnog Paula Fincha koji je uspio osvojiti slavnu Stiflerovu majku. Nakon uspješnice u tom filmu, glumio je još u seriji 'Til Death' te u filmu 'Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden'. Ipak, mnogi će ga zauvijek pamtiti kao osobenjaka iz kultnog filma devedesetih.

Alyson Hannigan (Michelle Flaherty)

Djevojka koja se proslavila kao Buffy, ubojica vampira glumila je vrckavu Michelle koja u Američkoj glumi djevojku Jima Levensteina. U prvom je filmu glumila štrebericu iz kampa, a u kasnijim je sezonama postala prava ljubav glavnog lika. Nakon Američke pite nastavila je razvijati glumačku karijeru, a serija 'Kako sam upoznao vašu majku' povećala je njezinu slavu. Alyson se udala za kolegu sa seta serije 'Buffy' Alexisa Denisofa.

Tara Reid (Vicky Lathum)

Tara se proslavila u teen filmovima kao fatalna plavuša, a prije uloge simpatične Vicky u Američkoj piti glumila je u 'The Big Lebowski' i 'Urban Legend'. Kao i kolege iz filma i ona je nastavila glumačku karijeru te je glumila u filmovima 'Sharknado ' i 'Sharknado 2'. Iako i dalje ima plavu kosu, mnogi kritiziraju njezin premršavi izgled.

Iako se njezin izgled najčešće kritizira, ovoga je puta Tara Reid pokupila pohvale.

Seann William Scott (Steve Stifler)

Steve Stifler sinonim je za opakog partijanera i švalera koji je u filmu Američka pita dečke poticao na svakakve gluposti i bio glavni zabavljač. Scott je također glumio u filmu 'Jay and Silent Bob Strike Back', 'Goon' te je radio na produkciji filma 'Before I Go'.

Mena Suvari (Heather)

Mena je devedesetih imala dvije velike uloge. Prva je bila slatke Heather u Američkoj piti, a druga seksi Angele u 'American Beauty'. Također je glumila u prvoj sezoni serije 'American Horror Story' u kojoj je glumila Elizabeth Short.

Eugene Levy ( Jimov otac)

Slavni komičar Eugene Levy glumio je Jimovog oca koji se uvijek trudio biti tu uz njega te ga je naučio svim stvarima kojima otac mora naučiti svog sina. Iako ga u svim nastavcima svi zovu jednostavno Jimov otac, njegovo ime u Američkoj piti je Noah. Osim slavnog oca u Američkoj piti, glumio je i u komedijama 'Best in Show' i 'For Your Consideration', 'Goon,' te je posudio glas u animiranom filmu 'Finding Dory.'

Jennifer Coolidge (Stiflerova majka)

Jennifer Coolidge glumila je Stiflerovu majku za kojom su uzdisali mnogi maturanti, a koju je uspio osvojiti jedino Paul Finch. Nakon uloge u Američkoj piti, Jennifer je glumila u filmovima 'Best in Show' i 'A Mighty Wind.' Također, obožavatelji su je imali priliku gledati i u seriji '2 Broke Girls'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene