Gigi Hadid je pet mjeseci trudna, a ona i Zayn Malik na Valentinovo ove godine potvrdili su da su ponovno u vezi.

Galerija


Manekenka Gigi Hadid čeka svoje prvo dijete s dečkom Zaynom Malikom. 25-godišnja Gigi navodno je pet mjeseci trudna, a o tome su svi počeli nagađati nakon što je objavila fotografije s proslave rođendana te je slučajno otkrila trbuščić.

Vezani članci Gigi Hadid i Zayn Malik Prohodali su 3 mjeseca nakon što je on prekinuo zaruke, dva puta su već prekidali, no opet su zajedno Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Profimedia) Nije ništa naučila? Kraljica modnih pista ponovno bliska s ljepotanom s kojim je prekidala već par puta

Kako javlja TMZ, par još ne zna spol djeteta, a Gigi je još u veljači ove godine spomenula kako razmišlja o širenju obitelji.

"Sve više razmišljam o obitelji kako sam starija i nisam sigurna da ću se baviti uvijek ovim poslom. Obožavam kreativnu stranu modne industrije. Ljudi s kojima radim me čine sretnom, no tko zna. Možda ću se primiti kuhanja uskoro", rekla je Hadid u intervjuu prije dva mjeseca.

Gigi i Zayn postali su par nakon što su se upoznali na setu spota za njegovu pjesmu "Pillow Talk". O vezi se počelo nagađati nakon što su ih uhvatili kako zajedno odlaze s tuluma koji je organizirao Justin Bieber nakon dodjele nagrada.

Nakon toga su postali nerazdvojni te su na sve zabave išli zajedno. On je odlazio na njezine revije, a ona na njegove koncerte. Par je zajedno živio u New Yorku, a stalno su se družili s Giginom sestrom Bellom. Iako su u svim intervjuima pričali kako su stvoreni jedno za drugo, šokirali su fanove kada su krajem 2018. godine prekinuli.

Godinu kasnije ponovno su se sve više počeli družiti, a svima je bilo jasno da su službeno zajedno nakon što je manekenka na Valentinovo objavila Zaynovu fotografiju. Bivša zvijezda benda One Direction i jedna od najtraženijih manekenki odonda se ne odvajaju jedno od drugoga.

Trebao je to biti divan odmor na egzotičnoj destinaciji, a doživjela je tragediju koju će pamtiti cijeli život