Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca, prema pisanju stranih medija, u vezi su od 2017. godine, a sad su dobili i bebu.

Galerija


Talijanski milijunaš i plejboj Gianluca Vacchi u 54. godini dobio je dijete s 28 godina mlađom djevojkom, manekenkom Sharon Fonsecom

Vezani članci Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Ovisan o teretani i ženama: Talijanski milijunaš na luksuznoj jahti uživa s novom, gotovo 30 godina mlađom manekenkom

Gianluca se sretnom viješću pohvalio u utorak na svom Instagramu. "Ona je s nama. Sharon i ja smo sretni što možemo objaviti da se jutros rodila naša kći Blu Jerusalema Vacchi. Hvala Bogu, zdrava je i već ju volimo više od naših života", napisao je Vacchi.

Velik broj pratitelja, kojih Talijan na Instagramu ima 18,2 milijuna, čestitao je paru na prinovi. Inače, popularni plejboj proslavio se 2017. godine zahvaljujući plesnim videima koje je objavljivao, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svjetlosti. Iste su ga godine mediji prvi put povezali s lijepom Sharon iz Venezeule.

Prije nje bio je u vezi sa supermodelom Giorgiom Gabriele, koja je zapravo zaslužna za prvo objavljivanje njegovih plesnih videozapisa. Unatoč tome što ima tek 52 godine, Vacchija su mediji brzo prozvali "najseksi djedicom na svijetu" zbog prosijede kose i brade.

One su mu zaštitni znak, baš kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio isklesano tijelo.

Gianluca ima kćer Ginveru Mavillu, koju je dobio u vezi s bivšom partnericom 2002. godine.

Smrt koja je šokirala cijeli svijet: Ubila ju je najbolja prijateljica samo nekoliko dana prije 24. rođendana