U sedmom su nebu

Čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom i tvrdi da ima energiju dječaka, što je bome i dokazao u objavljenom videu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca objavili su video s luksuzne jahte na kojem zajedno plešu dok ona ponosno pokazuje trudnički trbuh, a on utrenirano tijelo prekriveno tetovažama.

Popularni talijanski milijarder 52-godišnji Gianluca Vacchi i njegova 25-godišnja djevojka Sharon Fonseca u sedmom su nebu odkad su saznali da će postati roditelji djevojčice, nakon što su u vezi nešto više od godine dana.

Pogledaj i ovo Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Ima energiju 15-godišnjaka Zgražali su se zbog njegove veze s 30-ak godina mlađom ljepoticom, ali "najseksi djedica" ovih dana svima pokazuje da su bili u krivu

Gianluca i Sharon uživaju u iščekivanju kćeri i trudnoći, a ovih dana odlučili su se uputiti na Sardiniju njegovom luksuznom jahtom. Na Instagramu dijele svoju sreću, a njihovim se pratiteljima naročito svidio vidio u kojem plešu i u kojem ona ponosno pokazuje trudnički trbuh.

Lijepa trudnica blista u narančastom bikiniju, a Gianluca je pokazao svoje utrenirano i tetovažama prekriveno tijelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Ginaluca je prije mjesec dana u jednom od intervjua rekao kako ih nimalo ne brine i ne smeta im razlika od 27 godina te izjavio da on ima energiju 15-godišnjaka. Par živi zajedno na raskošnom imanju u Bologni, na kojem imaju čak tri bazena, a na koje su se vratili iz penthausa u Miamiju.

"Sharon uopće ne smeta razlika u godinama. Iako imam ovu sijedu bradu, imam i energiju 15-godišnjeg dječaka", izjavio je milijarder u intervjuu za magazin HELLO!.

I sama Sharon iskreno je priznala koliko joj je lijepo s ocem njezina djeteta.

"Gian je poput otvorene knjige, čovjek od kojeg svakog dana mogu nešto naučiti novo. A tu je i njegov duh i ta energija", izjavila je.

Upoznali su se prije dvije godine na snimanju jednog glazbenog spota, a milijunaš je priznao kako ga je Sharon na prvi pogled opčinila svojim nevjerojatnim seksepilom.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene