Georgina Rodriguez iskočila je iz bazena, pa pokazala savršenu guzu u tangicama.

Galerija


Zanosna crnka Georgina Rodriguez svojim je šarmom i savršenim tijelom već osvojila srce najslavnijeg nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda, ali i vaše će kada vidite njezin najnoviji video s Instagrama. 

Vezani članci Lottie Moss (Foto: Profimedia) Polusestra joj je slavnija, no ona bujnom guzom u tangicama zna kako privući svu pažnju na sebe Raquel Mauri (Foto: Instagram) Zanosna Španjolka u koju se zaljubio naš slavni nogometaš pokazala obline kojima ga je osvojila

Naime, Georgina je objavila seksi snimku na kojoj u bijeloj majici iskače iz luksuznog bazena, a skokom je otkrila pogled na svoju savršenu guzu u crnim tangicama. Ne moramo ni naglašavati da je video odmah zapalio njezine fanove i pratitelje, pa je u rekordnom roku pregledan više od 6 milijuna puta. 

Snimka je nastala u Dubaiju gdje sretna Ronaldova obitelj trenutno odmara i uživa u blagdanima na vrućem pustinjskom pijesku. 

Podsjetimo, 25-godišnja Georgina koju je Ronaldo upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama, pa ova vruća snimka nikoga nije iznenadila. 

Ljepotom je zavela najmoćnijeg čovjeka Francuske, a onda se uništila ovisnošću o botoksu i dijetama