Kakav prizor

Otkrila čari u sportskom grudnjaku: Zanosna crnka opet podsjetila čime je osvojila slavnog nogometaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez počastila je svoje obožavatelje novom fotografijom iz kućne teretane.

Georgina Rodriguez nastavlja sa svojim dnevnim treninzima i njihovim objavljivanjem na društvenim mrežama, dok se još uvijek nalazi u karanteni sa svojim partnerom, nogometašem Cristianom Ronaldom i njihovom obitelji u Portugalu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Svojom posljednjom objavom iz kućne teretane 26-godišnja ljepotica zapalila je seksepilnim izdanjem društvene mreže, i to pozirajući u uskim tajicama i sportskom grudnjaku koji je naglasio njezin bujni dekolte. Svoje senzacionalne obline pokazala je već u nekoliko navrata i otkrila koliko obožava fitnes i biti u formi, a kako i ne bi kada joj je slavni nogometaš najveći uzor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Georgina i Ronaldo zbog pandemije koronavirusa iz Italije, gdje on igra nogomet, vratili su se u rodni Portugal, a sa sobom su poveli i 9-godišnjeg Cristiana Juniora, 2-godišnje blizance Evu i Mateu te 2-godišnju Alanu.

Smjestili su se u luksuznoj vili na otoku Madeiri, u kuću blizu mirnog ribarskog sela, čiji tjedni najam iznosi oko 30.000 kuna.

Skupocjena vila ima bazen, prostoriju s igračkama, šest spavaćih soba od kojih svaka ima svoju kupaonicu, privatnu teretanu i dvije kuhinje. U kući se također nalaze velika dnevna soba, blagovaonica, a s vanjske strane ima i roštilj.

Uz vilu dolazi i veliko parkiralište. Nedavno su se i Ronaldo i Georgina pohvalili kako trče na uzbrdici pokraj kuće. "Moja predivna partnerica za vježbanje", pohvalio se nogometaš zaručnicom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) +2 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene