Georgina i Cristiano Ronaldo odmaraju u Dubrovniku i dijele videe svog luksuznog putovanja na društvenim mrežama.

Galerija


Georgina Rodriguez, djevojka naboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, s kojim se trenutno nalazi na odmoru u Dubrovniku, objavila je na svom Instagramu video s balkona njihove luksuzne sobe gdje se vidi kako provodi vrijeme u Hrvatskoj - čitajući knjigu u vrućem badiću i gornjem dijelu trenirke.  

Vezani članci Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Za ovu ljepoticu nitko nije čuo dok nije osvojila njega, a sad ne skidaju ruke jedno s drugoga Ronaldo Georgina (Foto: Instagram) U sretnoj je vezi s raskošnom ljepoticom, a na Instagramu ljubi drugu: "Žena ti neće dati u kuću večeras"

Slavna manekenka objavila je video u kojem leži na ležaljci na kamenoj terasi, a iza nje se vidi naša prelijepa obala, Lokrum i dubrovačke zidine. Od vjetra se prekrasna Georgina zaštitila kapuljačom koju je stavila na glavu, dok je reklamira proizvod za izbjeljivanje zubiju.

Podsjećamo, par je u nedjelju stigao u Hrvatsku, a svojim dolaskom izazvali su veliku pažnju domaće javnosti. Tretman koji su dobili u Dubrovniku gotovo pa je neviđeno luksuzan, takav je do sada uživao samo Papa. Par je odsjeo u luksuznoj vili Šeherezadi.

Nina Badrić nekoć nije htjela čuti za golišave fotke, no to se promijenilo: Bikini joj odlično stoji i s 46