Djevojka Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez raspametila fanove vrućim fotkama.

Galerija


Georgina Rodriguez, predivna djevojka najslavnijeg nogometaša svijeta Christiana Ronalda, poznata je po nevjerojatnim oblinama i utreniranom tijelu kojem je teško pronaći manu. 

25-godišnja ljepotica svakodnevno oduševljava svojim izgledom, ali i detaljima iz privatnog života. Tako fanovi često mogu vidjeti u kakvom luksuzu par uživa te koliko se vole. 

Ovog puta je Georgina oduševila razgolićenim fotkama. Pozirala je u crnom badiću u suton, a pažnju su plijenile njezine vitke noge, isklesani trbušnjaci i preplanula put

Njezine vruće fotografije raspametile su obožavatelje koji su joj pisali komplimente i poručili joj koliko im je prekrasna. "Brutalna si" i "Lijepa kao gol u 93. minuti" bili su samo neki od komentara na Georginine vruće fotke. 

Georgina osim zdravim genima svoju ljepotu može zahvaliti i strogom režimu zdrave prehrane kojeg se pridržava i jogi koju prakticira svaki dan. 

Zgodna brineta Ronalda je osvojila 2016. godine radeći kao asistentica prodaje za robnu marku Gucci. Prije dvije godine dobili su kćer Alanu Martinu, a zajedno odgajaju i troje starije Ronaldove djece.

Nedavno je njezin nogometaš oslobođen i optužbi za silovanje zahvaljujući nedostatku dokaza, a s obzirom na šuškanja o Ronaldovim aferama Georgina se svojski trudi na društvenim mrežama dokazati da je on ipak samo njezin. 

Tako je nedavno objavila fotku gdje se ljubi s nogometašem. 

Možete li vjerovati da naša glumica u 48. godini ima ovakvo tijelo? Laskavi komplimenti samo pristižu!