nakon velike tuge

Georgina pokazala malenu kćer i otkrila koje su joj ime ona i Ronaldo izabrali, preslatki prizor sve je raznježio!

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez/Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Galerija

Georgina Rodriguez objavila je na profilu fotografiju kćeri i otkrila koje ime su joj ona i Cristiano Ronaldo dali

Georgina Rodriguez objavila je ma svom profilu na Instagramu fotografiju malene kćeri koju je dobila s Cristianom Ronaldom i otkrila koje ime su joj odlučili dati pa raznježila sve obožavatelje .

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

"Bella Esmeralda. 18.4.2022.", napisala je Georgina uz fotografiju kćeri koja se slatko smiješi i spava u krevetiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Kako je lijepa", "Predivna je, čestitam", "Naša ljepotica", "Princeza", "Neka je Bog blagoslovi", "Lijepe fotografije", dio je komentara njezinih pratitelja.

Par je inače očekivao blizance, no Cristiano je u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da je preživjela samo djevojčica, a poruke utjehe i sućuti pristigle su im sa svih krajeva svijeta, što od kolega, što od milijuna obožavatelja.

Cristiano i Georgina imaju još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene