teški trenuci

Georginin bliski prijatelj osvrnuo se na veliku tragediju: "Ona je vrlo snažna i zna da smo svi tu za nju..."

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo su izgubili sina pri porodu, a njezin bliski prijatelj sada je komentirao veliku tragediju.

Bliski prijatelj Georgine Rodriguez, Ivan Garcia, rekao je medijima kako se nada da će ju uskoro vidjeti kako se smije. Istaknuo je kako je protekli tjedan za nju bio vrlo kompliciran.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Normalno je da je iza nje komplicirani tjedan. Neću ulaziti u detalje jer je obitelj zamolila medije da poštuju njihovu privatnost, no njihovo dijete je bila mala osoba koju smo svi jako voljeli. Georgina je oduvijek govorila da su joj djeca na prvome mjestu i svojoj kćerkici će pružiti puno ljubavi. Cristiano i Georgina su blizak par. Ona je vrlo snažna i zna da smo svi tu za nju", komentirao je njezin prijatelj, kojeg je javnost inače imala priliku upoznati u njezinoj seriji "Ja sam Georgina".

Georgina i Cristiano su izgubili sina pri porodu, a u četvrtak su se iz bolnice vratili kući te su podijeili fotku s kćerkicom. Njezin prijatelj ističe kako je fotografija zapravo puna tuge, no ujedno je i znak da će se par boriti kako bi nastavili sa životom.

Par je očekivao blizance, a Cristiano je u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da je preživjela samo djevojčica, a poruke utjehe i sućuti pristižu mu sa svih krajeva svijeta, što od kolega, što od milijuna obožavatelja.

Cristiano i Georgina imaju još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 +17 Maja Šuput - 2 Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +28 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene