sva raskoš na izvol'te

Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, pratitelji nisu oduševljeni, pa su je napali u komentarima

Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 3 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez +9 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez objavila je nove fotografije na kojima pozira s partnerom Cristianom Ronaldom, ali pozornost je ukrao nakit koji je imala na ruci, a neki su komentirali i fotografiju iz privatnog aviona.

Georgina Rodriguez objavila je nove fotografije na kojima se vidi raskošan luksuz koji posjeduju ona i najpoznatiji nogometaš svih vremena, partner Cristiano Ronaldo.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Na prvoj fotografiji Georgina je pozirala sjedeći u avionskom sjedalu, a na drugoj fotografiji pozirala je zajedno s Ronaldom, koji je nabacio osmijeh za fotografiju.

Na trećoj fotografiji Georgina se fotkala u automobilu, a ruku prepunu skupog nakita naslonila je na također skupocjenu torbicu, te su joj pratitelji zbog toga počeli negodovati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

''Ovo izgleda kao reklama za sat'', napisao je jedan pratitelj.

Georgina je pozirala s rukom punom narukvica, skupocjenim satom te nekoliko prstenova, a mnogi su uvjereni kako Ronalda voli zbog njegova bogatstva.

"On radi, a ona troši", "Ne brini, svi vidimo tvoj nakit", "Važno da je nakit u prvom planu", pisali su pratitelji, ali Georgina se na negativne komentare, kojih uvijek ima, nije obazirala.

Ipak, prevladavaju pozitivne reakcije jer Georgina i Cristiano imaju mnogo obožavatelja, a mnogi od njih se slažu kako je ovo dvoje savršen i predivan par.

Podsjetimo, Georgina je u travnju rodila blizance, od kojih je sinčić preminuo, a kćerkica je preživjela te su joj slavni roditelji dali ime Bella Esmeralda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ovaj tragičan i sretan događaj u jednom ujedinio je ovu obitelj, a nedavno su proslavili i 5. rođendan Cristianove djece, kćerkice Eve i sinčića Matea, koje je rodila surogat-majka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene