Glumac George Clooney odlučio je stati na kraj tabloidima. Kap koja je prelila čašu je bio njegov nedavno objavljeni lažni 'ekskluzivni intervju'.


Slavni glumac George Clooney odlučio je stati na kraj tabloidima i njihovim lažima. Ovoga puta je Clooney bio izvan sebe kada je saznao da je britanski magazin 'Hello!' objavio ekskluzivni intervju s njim. No, kvaka je u tome da on nikada nije dao takav intervju, što je i javno potvrdio.

Vezani članci George Clooney Nekad je bio svjetski zavodnik broj jedan, a onda je upoznao odvjetnicu za koju je odmah znao da će mu biti žena George i Amal Clooney Nekad najpoželjniji neženja otkrio nepoznate detalje o prosidbi svoje lijepe supruge, nije baš sve prošlo kako je očekivao

'Nisam dao intervju za magazin Hello i citati koji su predstavljeni kao moji nisu točni. Već sam imao par iskustava kada su moji citati bili krivo interpretirani, što me ne iznenađuje, ali imati potpuno izmišljeni 'ekskluzivni intervju' je nešto novo. I vrlo uznemirujući trend.' Magazin se Clooneyju i njegovoj ženi Amal ispričao, te je intervju uklonjen.

Naime, intervju čak ni nije napravio netko iz njihove redakcije, već je kupljen od jedne agencije. Naglasak je u intervjuu bio na tome kako George i Amal uspijevaju održati svoj brak usprkos čestoj odvojenosti.