Šokantno

LAŽNI INTERVJU George Clooney bijesni na tabloide

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac George Clooney odlučio je stati na kraj tabloidima. Kap koja je prelila čašu je bio njegov nedavno objavljeni lažni 'ekskluzivni intervju'.

Slavni glumac George Clooney odlučio je stati na kraj tabloidima i njihovim lažima. Ovoga puta je Clooney bio izvan sebe kada je saznao da je britanski magazin 'Hello!' objavio ekskluzivni intervju s njim. No, kvaka je u tome da on nikada nije dao takav intervju, što je i javno potvrdio.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

'Nisam dao intervju za magazin Hello i citati koji su predstavljeni kao moji nisu točni. Već sam imao par iskustava kada su moji citati bili krivo interpretirani, što me ne iznenađuje, ali imati potpuno izmišljeni 'ekskluzivni intervju' je nešto novo. I vrlo uznemirujući trend.' Magazin se Clooneyju i njegovoj ženi Amal ispričao, te je intervju uklonjen.

Naime, intervju čak ni nije napravio netko iz njihove redakcije, već je kupljen od jedne agencije. Naglasak je u intervjuu bio na tome kako George i Amal uspijevaju održati svoj brak usprkos čestoj odvojenosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene