Teške muke

Zbog zaruka gotovo isčašio kuk: 'Pola sata sam je nagovarao da se uda za mene'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je takav frajer u pitanju, čovjek bi pomislio da će žena reći 'Da' i prije nego on postavi pitanje, ali u ovom slučaju nije bilo tako

Slavni ljepotan George Clooney napok je otkrio kako je izgledalo kaka je zaprosio svoju suprugu Amal. Popularna voditeljica Ellen Degeneres uspjela je to izvući iz njega. Ako mislite kako je bilo vatrometa, kako su zvijezde padale s neba, ružine latice lebdjele u zraku, a anđeli svirali na harfama u tom trenutku, prevarili ste se.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Ne samo da nije bilo romantično, bilo je opasno za zdravlje. George se cijeli dan spremao postaviti pitanje i sve je imao isplanirano, ali mu je Amal pomutila planove.

Nakon večere uz svijeće ona je ustala od stola i krenula u kuhinju kako bi oprala tanjure, a to nikada ne čini. Već je tu Georgeov plan krenuo u krivom smijeru. Otišao je za njom i zamolio je da mu doda upaljač jer se svijeća ugasila. Kada se okrenula da uzme upaljač tamo je ugledala prsten.

S obzirom na to da nije shvatila kako se radi o zaručničkom prstenu, nije bilo druge nego da George klekne i postavi pitanje.

'Rekao sam joj da ne mogu zamisliti život bez nje, a ona je samo stajala i gledala me. To je trajalo pola sata'. Tišina koja ubija.

'Na kraju sam joj rekao neka požuri s odgovorom, ipak imam 52 godine i mogao bih isčašiti kuk', našalio se glumac na svoj račun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene