George Clooney otkrio je detalje o svojim blizancima koje je prije dvije godine dobio sa suprugom Amal Clooney.

Galerija


Slavni holivudski glumac George Clooney raznježio se kada je pričao o svojim 2-godišnjim blizancima i pohvalio se otkrivši kako mu djeca u toj dobi znaju već abecedu na engleskom, ali i na talijanskom jeziku.

Vezani članci George Clooney Nekad je bio svjetski zavodnik broj jedan, a onda je upoznao odvjetnicu za koju je odmah znao da će mu biti žena George Clooney Obožavani glumac jedva je provirio van iz kuće cijelu godinu, a otkrio je i točan razlog svoje velike brige

Georgeovi blizanci koje mu je rodila supruga Amal Clooney, Alexander i Ella, sljedećeg će mjeseca navršiti dvije godine, a George ih jednostavno obožava i uživa u ulozi oca.

"Dobra su i sretna djeca. Puno se smiju, stalno rade neke nepodopštine, stavljaju maslac od kikirija u cipele i slično. Iako su blizanci, karakterno su potpuno različiti, pametna su i zabavna djeca. Već znaju cijelu abecedu na engleskom i talijanskom jeziku. Ja čak ni na engleskom ne znam cijelu", našalio se glumac.

Osim blizancima, George se pohvalio i svojom suprugom Amal, koja postiže nevjerojatno rezultate radeći na unaprjeđenju ljudskih prava kao odvjetnica, no savršeno balansira poslovni i privatni život.

"Ona vodi slučaj ISIS-a na sud, što nitko dosad nije učinio. Uz sav svoj posao ona je nevjerojatna majka i sjajna supruga. Osjećam se kao da sam dobio jackpot", izjavio je George.

Sretni par u braku je od 2014. godine, a roditelji su postali tri godine kasnije. Detalje iz privatnog života ne vole često iznositi u javnosti iako slove kao jedan od omiljenih bračnih parova u svijetu šoubiznisa.

Aniston s 50 pozirala u toplesu i otkrila kakvog muškarca traži: Rastala se dva puta, ali ne odustaje od ljubavi